Gratis

Keynote | Hoe digitaal is de luxe- en retailsector in 2021?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Hoe ga je als Belgisch retailbedrijf best om met Amazon en waar staat jouw bedrijf in de Unfair Index?

Over dit evenement

De dag van vandaag is digitalisering geen optie meer maar een must voor uw go-to-market en employer branding. De Retail sector is hier geen uitzondering. Werkpunten, opportuniteiten en trends uit de Retail sector worden voor het eerst volledig in kaart gebracht. De geanalyseerde bedrijven werden beoordeeld op basis van 4 pijlers, namelijk:

 1. Channel Strength
 2. Digital Performance
 3. Brand Power
 4. Customer Experience.

Samen vormen deze de Unfair Index. De optimale Unfair Index start vanaf 80%, alleen dan heeft een bedrijf een Unfair Advantage en is het de te benijden speler in de markt.

De e-commerce giganten zoals Amazon en bol.com worden groter en sterker. Maar hoe ga jij als bedrijf met hen om? Kan je hen best bevechten of omarmen? En hoe vermijd je kanaalconflicten met je bestaande kanalen? Er bestaat een strategie om te winnen van Amazon. Tijdens deze online keynote leer je hoe.

🐆 Bouw je Unfair Advantage en wordt de te benijden speler in de market.

Vandaag is het belangrijker dan ooit om te investeren in de marketingafdeling, die meer resultaat moet halen uit de gehalveerde marketing euro. Een scherpere communicatiestrategie, een slimme budget cut en een groeiplan gaan het verschil maken. Wij creëerden een Unfair Index die 61 bedrijven uit de Retail sector analyseerde en in kaart bracht op vlak van hun marketingprestaties. Hierdoor kunnen we elk bedrijf dan ook een score geven. Binnen Retail analyseerde we 9 verschillende subsegmenten:

 1. Food
 2. Fashion
 3. Housing & Interior
 4. Electronics
 5. Drogmetics
 6. Sports & Outdoor
 7. Books & Hobbies
 8. DIY & Home
 9. Luxe

De Unfair Index meet 157 marketing gerelateerde succesfactoren. We hebben ondertussen al meer dan 520 bedrijven geanalyseerd in 19 verschillende sectoren, waar Retail slechts één van is. De scores zijn samengevoegd in een ranking. Ontdek op welke plaats jij staat. Ben je benieuwd naar wat de pijnpunten zijn en waar een investering op zijn plaats is? Schrijf je dan nu in!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Carole Lamarque - DUVAL UNION Innovative Marketing

Organisator van Keynote | Hoe digitaal is de luxe- en retailsector in 2021?

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen