JOBDAY@ANTWERPEN

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

JOBDAY@ANTWERPEN

JOBDAY@ Antwerpen

Door FOD Financiën - SPF Finances - FÖD Finanzen

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 28 mrt. 2023 15:00 - 18:00 CEST

Locatie

Ellermanstraat 21 21 Ellermanstraat 2000 Antwerpen Belgium

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

De FOD Financiën is op zoek naar nieuw talent!

Wil je graag aan de slag in een moderne en dynamische omgeving? Kom dan zeker naar onze jobbeurs in Antwerpen op 28 maart 2023 en kom er alles te weten over onze openstaande vacatures.

Geen saaie presentaties maar leuke informele babbels met onze experten en ambassadeurs. Je kan op virtuele ontdekkingsreis gaan door onze verschillende administraties, een workshop volgen over onze wervingsprocedure en hoe je hierop voor te bereiden en er is een sollicitatiespot voorzien waar we je helpen een account aan te maken en te solliciteren.

En er is nog meer goed nieuws! Ben je jonger dan 26 jaar en zie jij zo'n boeiende job bij FOD Financiën wel zitten? Dan kan je meteen ter plaatste een interview afleggen of er eentje in de nabije toekomst inplannen. Mooi toch!?

Meer info op deze pagina of via jobfin.be! Schrijf je alvast in!

Over de organisator

De missie van de FOD Financiën in één zin samenvatten? Moeilijke taak! De FOD Financiën heeft namelijk heel uiteenlopende en variërende opdrachten op fiscale, financiële en andere domeinen. Kort samengevat staan wij in voor het inzamelen en beheren van een belangrijk deel van de financiële middelen om te voldoen aan de behoeften van de maatschappij.

De FOD Financiën bestaat uit 7 algemene administraties, 3 stafdiensten, de diensten van de voorzitter en de autonome diensten. Elke afdeling heeft uiteraard haar eigen concrete opdrachten en verantwoordelijkheden:

  • DOUANE & ACCIJNZEN staat in voor de bescherming van de samenleving en de bevordering van de internationale handel door het beheer van de buitengrenzen en het verzekeren van de veiligheid van de logistieke keten.
  • FISCALITEIT staat in voor een correcte en gelijkwaardige berekening van de belastingen en voorheffingen die particulieren, KMO’s en grote ondernemingen verschuldigd zijn.
  • INNING & INVORDERING zorgt voor de correcte inning van de schulden en een efficiënte en correcte terugbetaling aan burgers en ondernemingen.
  • BIJZONDERE BELASTINGINSPECTIE gaat  de strijd aan met georganiseerde belastingfraude, met de nadruk op grote fraudezaken die gepaard gaan met gestructureerde, economische en financiële criminaliteit.
  • PATRIMONIUMDOCUMENTATIE beheert de omvangrijke documentatie van het patrimonium. Dit omvat zowel onroerende als roerende goederen, zoals meubilair, voertuigen, juwelen en nog zoveel andere voorwerpen, maar ook geld.
  • THESAURIE beheert  de Belgische schatkist, de uitstaande schuld en zorgt voor de opvolging van financiële en economische materies.
  • BELEIDSEXPERTISE & ONDERSTEUNING zorgt voor het opstellen, coördineren, implementeren en opvolgen van de regelgeving in materies die tot de bevoegdheid van FOD Financiën behoren.
  • DIENSTEN VAN DE VOORZITTER EN STAFDIENSTEN  ondersteunen de algemene administraties op vlak van HR, begroting, informatica, beheerscontrole,...
De verkoop sluit binnenkort