Jaap Reesema & Do

Venster Acties

Jaap Reesema & Do

Op zaterdag 07 oktober 2023 presenteert Owla Brugge: Jaap Reesema & Do in concert.

Door Owla Brugge

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 7 okt. 2023 19:00 - 22:00 CEST

Locatie

Owla Brugge 3b Bilkske 8000 Brugge Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Jaap Reesema veroverde de afgelopen jaren Vlaanderen volledig, na zijn passage in Liefde voor Muziek heeft hij ondertussen al 8 keer voor een uitverkocht sportpaleis mogen optreden!

Hij schoot recht naar #1 op de hitlijsten in het voorjaar van 2023 met zijn debutalbum 'Als je voor me staat'. Kom in het najaar van 2023 zeker naar Brugge om Jaap in actie te zien!

We weten allemaal wat een zangtalent Dominique Rijpma, beter bekend als Do, wel niet is. Ze brak door in 2002 en heeft sindsdien een

Haar prachtige stem brengt je rechtstreeks naar 'Heaven', naast haar talloze andere hits in oude en nieuwe jasjes!

Het belooft een niet-te-missen optreden te zijn! Koop nu uw tickets en 'Alles komt goed'!

Over de organisator

Georganiseerd door
Owla Brugge

Welkom bij Owla

Een unieke eventlocatie in hartje Brugge. Deze prachtige locatie biedt u de rust en het authentieke kader dat u nodig heeft om van uw volgende evenement een gegarandeerd succes te maken. Mon en Zowie Hayen, twee jonge ondernemers en eigenaars van de Brugse Brasserie Uilenspiegel zagen in dit gebouw de perfecte plek voor tal van evenementen en besloten het gebouw om te dopen tot Owla Brugge.

Owla Brugge bevindt zich in de voormalige Heilige Familiekerk. Die dateert uit 1904 en bevindt zich in ’t Bilkske, een zijstraat van de Langestraat in Brugge. Begin 2015 zag de toenmalige Brugse bisschop, Jozef De Kesel, geen toekomst meer in de parochie Heilige Familie en het bijhorende gebedshuis en besloot daarop om het gebouw te onkerkelijken.

Met een oppervlakte van niet minder dan 270 vierkante meter is deze locatie geschikt voor concerten, optredens, huwelijken, verjaardagsfeesten, communies, bedrijfsevents, congressen, seminaries, modeshows en expo’s.

Het gebouw beschikt over 2 aparte zalen met een capaciteit tot 447 personen. Daarnaast vindt u er ook een vipruimte en een bar.