Infosessie: Vochtdiagnose en renovatie historische plafonds

Venster Acties

Infosessie: Vochtdiagnose en renovatie historische plafonds

Deze editie verdiepen we ons in de materie van vochtdiagnose en restauratie van historische plafonds.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

HUIS van de BOUW 59 Tramstraat 9052 Gent Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 3 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Ook dit jaar organiseert Domus Team 'Experts aan het woord'. Dit jaar verdiepen we ons in de materie van vochtdiagnose en de renovatie van historische plafonds.

Vochtdiagnose

Een vochtprobleem kan je niet negeren. Vocht in gebouwen is een hardnekkig probleem. Iedereen denkt bij natte muren in de eerste plaats aan oudere gebouwen, maar ook in een nieuwbouw komen vochtproblemen voor.

Vocht zoekt altijd zijn weg en komt in verschillende vormen terug. Om een vochtprobleem op te lossen, moet u de juiste oorzaak kennen.

Tijdens deze infosessie maken we u wegwijs in de meest voorkomende vochtproblemen, hoe u ze kan herkennen en hoe u ze kan (laten) oplossen.

Wil u meer weten hierover? Contacteer info@domustech.be

Restauratie historische plafonds

Een historisch plafond is van onschatbare waarde en vertelt een uniek verhaal. Het geldt als het ultieme pronkstuk van uw pand en wordt vaak versierd met elegante ornamenten, zoals mouluren en rozetten. Deze elementen geven een extra sierlijke en exclusieve toets aan uw plafond en kunnen letterlijk alle vormen en stijlen aannemen.

Tijdens deze uiteenzetting geven we aan de hand van concrete cases welke mogelijkheden er zijn bij het restaureren of creëren van historische plafonds.

Meer info via jeroendespiegeleer@domusarte.be

Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement