€ 39 – € 75

Hoogsensitiviteit (h)erkennen en positief inzetten 27/09

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vergadercentrum De Stroming

111 Nationalestraat

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben ik hoogsensitief of niet? Is mijn kind of partner hoogsenstief? Hoe maak ik er een kracht van? Je ontdekt het tijdens deze avond.

Hoogsensitief zijn betekent in een notendop dat je meer prikkels waarneemt, alles intenser ervaart én dieper verwerkt. Je bent daardoor opmerkzaam en wijs maar ook makkelijk afgeleid en overprikkeld. Herkenbaar?

In deze inspirerende voorstelling ontdek je of jij, je kind of je partner hoogsensitief zijn én leg je de basis om van hoogsensitiviteit een kracht te maken i.p.v. kracht. Je maakt contact met de mooie prins(es) in jullie en ontdekt hoe je van stress naar rust gaat thuis en op je werk. Een hartverwarmende, oog-openende avond! Ideaal om naartoe te komen met vrienden en familie... iedereen die jou, jouw kind of partner beter willen leren begrijpen.

Deze avond gaat over kinderen én over volwassenen en is toegankelijk voor jong en oud vanaf 17 jaar. Van harte welkom! Schrijf snel in. De vorige voorstellingen waren snel uitverkocht, vandaar deze extra editie in De Stroming in Antwerpen.

"Sabine was mijn redding na diagnoses als ADD, dyscalculie enz. Ze heeft de waanzinnig mooie kracht om mensen echt te helpen en straalt een prachtige energie uit!" - Eline, 20 jaar

Tickets bestellen kan hierboven via de knop 'Tickets'

Wens je graag een factuur? Kies dan bij de registratiegegevens tijdens het bestelproces de optie 'registreren als een bedrijf' en ontvang tegelijk met je tickets ook je factuur.

Belangrijk:
1. Wens je een prijsvoordeel of wil je graag iemand meenemen? Selecteer bij tickets onmiddellijk de optie Voordeelticket 2 personen of Voordeelticket 3 personen en geniet van een mooie korting.
2. Gratis parking is voorzien rechts van het gebouw en indien volzet op de Vlaamse en Waalse kaai.
3. Tickets zijn noch terugbetaalbaar, noch omruilbaar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vergadercentrum De Stroming

111 Nationalestraat

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen