€ 12,50 – € 16,50

Hoogsensitiviteit en verslavingen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CC Palethe - Muzezaal

Jeugdlaan 2

3900 Overpelt

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Drinken voor de Fun? Hoeveel Fun heb jij zelf als je alcohol drinkt? Of gebeurt het ook wel eens dat je je emotioneel of schuldig voelt?

Over dit evenement

HSP Vlaanderen organiseert!

De campagne ‘Hoogsensitiviteit’ van Te Gek!?, VVGG en HSP Vlaanderen wil de vele misverstanden rond hoogsensitiviteit uit de wereld helpen. Daarom nodigt HSP Vlaanderen Michaël Niclaus uit om zijn verhaal met jullie te delen.

Michaël is 30 jaar, waarvan hij 7 jaar vol katers en ellende doorbracht. Hij was immers ooit verslaafd aan alcohol. Nu wil hij mensen bewust maken van de gevaren van verslaving. Hoogsensitieve personen zijn vaak zoekende, dan is het makkelijk om jezelf te verliezen, je te laten meeslepen of te vervallen in een spiraal van vluchtgedrag. Nochtans is het belangrijk dat zij hun talenten investeren in onze maatschappij. Het is Michaëls missie zoveel mogelijk mensen te inspireren. Hij maakt mensen bewust van het feit dat ze niet productief, noch betrouwbaar zijn wanneer ze ‘onder invloed zijn (geweest)’. De lezing gaat dan ook verder dan alcoholverslaving alleen.

Op de voordracht is ook een uitgebreid boekenaanbod aanwezig.

www.hspvlaanderen.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

CC Palethe - Muzezaal

Jeugdlaan 2

3900 Overpelt

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen