Hoogsensitiviteit en burn-out

Venster Acties

Hoogsensitiviteit en burn-out

2-delige workshop 'Hoogsensitiviteit en burn-out' door Marie Droogmans

Door vzw HSP Vlaanderen

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op wo. 19 apr. 2023 19:00 CEST

Locatie

Cultuurcentrum Hasselt - vergaderzaal 1 5 Kunstlaan 3500 Hasselt Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 7 dagen
  • eTicket voor mobiel

Cursus 'Hoogsensitiviteit en burn-out' - woensdagen 19 en 26 april van 19u tot 22u

Ben jij HSP en heb je een burn-out (gehad)? Heb je vragen als: wat is een burn-out nu eigenlijk, wat is stress, of hoe kan je een nieuwe burn-out voorkomen? Wil je inzicht verkrijgen in jouw stressbronnen? Ben je op zoek naar tools om jezelf beter te beschermen tegen overprikkeling en vermoeidheid?

Op deze vragen en nog veel meer zoeken we samen een antwoord. Deze workshop bestaat uit twee dagdelen die tijdens twee opeenvolgende weken doorgaan.

De docent Marie Droogmans bevraagt jou vooraf via mail over de vragen die bij jou spelen, zodat de workshop zoveel mogelijk op ieders individuele noden kan inspelen. Tussen de twee sessies door ga je thuis aan de slag met een concrete opdracht.

Marie Droogmans is orthopedagoog van opleiding. 'Mijn persoonlijke interesse en engagement binnen de wereld van kunst en cultuur leidde verder tot een post-graduaat Cultuurmanagement en een Master in de Audiovisuele Kunsten. Ondertussen heb ik meer dan 15 jaar ervaring als leidinggevende, trainer en coach in de sociale en culturele non-profitsector'. Marie is erkend gecertificeerde stress- en burn-outcoach en lid van de VESB (Vereniging van Erkende Stress- en burn-out coaches). Verder is ze opgeleid door Dr. Ester Bergsma (NL), expert Hoogsensitiviteit. Bergsma volgt een wetenschappelijke benadering en inzichten uit ontwikkelings-, cognitieve en neuropsychologie.

Deze workshop is specifiek voor privé-personen, niet voor professionele hulpverleners.

Opgelet

Terugbetalingen omwille van technische problemen van eender welke aard (die niet te wijten zijn aan de organisator HSP Vlaanderen vzw) of omwille van een onverwachte afwezigheid, zijn niet mogelijk. Organisator HSP Vlaanderen vzw kan op geen enkele wijze hiervoor aansprakelijk gesteld worden. Meer info: https://www.hspvlaanderen.be/nl/algemene-voorwaarden

Dank voor je begrip.

Bekijk ons verdere aanbod op www.hspvlaanderen.be

Over de organisator

Georganiseerd door
vzw HSP Vlaanderen

€ 75 – € 95