Hoogsensitief op het werk

Venster Acties

Hoogsensitief op het werk

2-delige workshop 'Hoogsensitief op het werk' door Karin Nauwelaerts

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Cultuurcentrum De Werf - lokaal 3 51 Molenstraat 9300 Aalst Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 7 dagen
  • eTicket voor mobiel

Workshop ‘Hoogsensitief op het werk’ - woensdagen 24/05/2023 en 31/05/2023 van 19u tot 21u30

Ben jij hoogsensitief en heb je vragen rond werk? Ben je niet tevreden met je huidige job of wil je graag een nieuwe uitdaging aangaan maar kom je er niet toe? Wil je iets veranderen aan je werksituatie maar loop je telkens weer vast? Ben je misschien in een burn-out beland en vraag je je af hoe en waar je terug aan de slag kan? Of wil je vermijden dat het zo ver komt en wil je nu iets veranderen?

Op al deze vragen en nog veel meer zoeken we samen een antwoord zodat je inzicht krijgt in wat jij écht wil én een basisplan klaar hebt om concrete stappen te zetten.

Deze workshop bestaat uit twee dagdelen die tijdens twee opeenvolgende weken doorgaan. Docent Karin bevraagt jou vooraf via mail over de vragen die bij jou spelen en stemt de sessies daar zoveel als mogelijk op af. Er wordt zowel in plenum als in kleinere groepjes gewerkt. Tussen de twee sessies in ga je thuis aan de slag met een concrete opdracht.

Karin Nauwelaerts (°1957) is co-auteur van het boek Hoogsensitiviteit @work en gepassioneerd door het werken met en voor mensen. Ze startte haar carrière als leerkracht, werkte tien jaar in een commerciële functie en was onder meer districtssecretaris, verandermanager en personeelsdirecteur voor de Stad Antwerpen. Sinds 2004 is ze als vrijwilliger actief bij HSP Vlaanderen. Ze is ook zaakvoerder van Perspectief Coaching, werkt als coach (ACTP gecertificeerd) en begeleidt veranderprojecten.

Terugbetalingen omwille van technische problemen van eender welke aard (die niet te wijten zijn aan de organisator HSP Vlaanderen vzw), of omwille van een onverwachte afwezigheid, zijn niet mogelijk. Organisator HSP Vlaanderen vzw kan op geen enkele wijze hiervoor aansprakelijk gesteld worden. Dank voor uw begrip.

Bekijk ons verdere aanbod van cursussen en webinars op www.hspvlaanderen.be