Rekening houden met o.a. consistentie van voeding, dieten, allergenen, vervangingen, portiegrootte, afwezigheid van dagdelen, verdeling van de maaltijd, etc. is geen evidentie. In de zorg worden er steeds meer individuele behoeftes van inwoners meegenomen in de werking van de keuken.
Een maaltijd beheersysteem kan ondersteuning bieden aan o.a. aankopers, keukenpersoneel en de verdeling op de gangen. In dit webinar ontdek je:
- Hoe je individuele voorkeuren vertaalt naar menu's zonder gedoe.
- Hoe je minder fouten maakt doordat menu afleidingen automatisch verlopen.
- Hoe een goed systeem voedselverspilling & de stevige kost die daarmee gepaard gaat onder controle houdt.
- Hoe je tijd teruggeeft aan betrokken personeel door processen efficiënter te laten verlopen.
- Hoe je afscheid kan nemen van complexe excels die door slechts enkelingen beheerd en begrepen worden.
Kan je er niet bij zijn de dag zelf? Geen nood, we bezorgen je na het webinar de opname als je bent ingeschreven.
Over Orderflow
Het bedrijf werd in 2012 opgericht en omarmt ook de markt van grootkeukens sinds 2017. Met o.a. Coovi, Spermalie en Ter Groene Poorte als klant heeft het enkele grote pioniers bij voedingsscholen. Met het nieuwe maaltijd beheersysteem van Orderflow willen ze nu grootkeukens in de zorg sector verder ontzorgen.
Echter klinkt software vaak als een noodzakelijk kwaad. Ze is niet op mensenmaat geschreven en lijkt niet geschikt voor grootkeukens. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Met de juiste oplossing kan het je juist helpen: eenvoudiger werken, overzicht houden, en fouten vermijden. De visuele interface van Orderflow kan velen, van aankopers en chefs tot boekhouders, ondersteunen. Geen gedoe, gewoon meer tijd voor wat echt belangrijk is. Schrijf je in voor de webinar en ontdek de mogelijkheden van de tool.
Alvast benieuwd naar alle 20 grootkeukens die Orderflow reeds gebruiken?
Neem een kijkje op onze website: Cases grootkeukens.