Het wandelvragenuurtje (kleine rassen)

Venster Acties

Het wandelvragenuurtje (kleine rassen)

Een ontspannen wandeling waarin een gedragsbegeleider in kleine groep jouw hond observeert en in gesprek gaat om aan jouw noden te voldoen!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

WelloPet 113 Fraterstraat (aan Eurotuin) 9820 Merelbeke Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Met je hond trek je er al eens graag op uit. Da’s fijn en ontspannend, maar soms zijn er wat spelbrekers op je wandeling: andere honden, auto’s, mensen, lawaai… Voor elk dier zijn de afleidingen en triggers anders. Daarom organiseert WelloPet wandelvragenuurtjes, waar je in een kleine groep op stap gaat. Onze gedragsbegeleider leidt de wandeling, observeert jouw hond en stelt gericht vragen om je te helpen om te gaan met de prikkels waar je hond gevoelig aan is. Een aangename, ontspannen vorm van socialisatie en gedragsbegeleiding.

Honden bestaan in alle formaten, daarom geven we onze kleine rakkers de kans om in alle veiligheid met honden van hun eigen formaat om te gaan. Vaak is dit net iets minder intimiderend voor deze kleintjes, vooral als ze voor de eerste maal kennismaken met een groep honden. Deze editie staat dus in teken van “klein en fijn” voor alle kleine tot middelgrote hondenrassen.