Healing met een cursus in wonderen | All-day Workshop | Cadzand

Healing met een cursus in wonderen | All-day Workshop | Cadzand

Venster Acties en details

€ 60

Locatie

Transforming Art Atelier & Gallery by Heleen

Badhuisweg 1E

Exacte locatie na inschrijving

4506 Cadzand

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Leer je leven te helen door je te bevrijden van angst.

Over dit evenement

Velen van ons zijn op zoek naar healing, zowel fysiek, emotioneel als spiritueel.

Het boek 'een cursus in wonderen' is één van de krachtigste spirituele geschriften van de afgelopen decennia. Het bevat een uniek denksysteem om ons leven te helen door onszelf te bevrijden van angst.

In deze introductie workshop bespreken we op een begrijpelijke manier enkele van de tools die 'een cursus in wonderen' biedt om met minder angst te leven en uitdagende situaties in ons leven te genezen. De workshop is bedoeld voor iedereen die fysieke en emotionele uitdagingen in zijn leven kent, en er voor open staat om met spirituele oplossingen aan de slag te gaan.

Wonderen, in de betekenis van deze cursus, zijn uitdrukkingen van liefde die onze waarneming veranderen en daardoor genezing en harmonie brengen.

Een cursus in wonderen zegt:

“in essentie komt elke genezing neer op bevrijding van angst.” (ECIW, T-2.IV.1:7)*

Er is geen voorkennis vereist. Toch zullen ook ervaren cursusstudenten ongetwijfeld weer met nieuwe inzichten naar huis gaan. 🫶

Tijdens deze dag bekijken we welke tools een Cursus in Wonderen aanreikt om liefde te kiezen in plaats van angst en zo heling mogelijk te maken.

In deze full day workshop leren we

- waarover een cursus in wonderen gaat

- hoe ziekte, pijn en conflict ontstaan

- hoe een cursus in wonderen het proces van healing ziet

- welke tools een cursus in wonderen biedt om onszelf en anderen te genezen

Er is ruimte voor persoonlijke input en persoonlijk advies.

Een woordje van de docent:

Hi, Ik ben Tom.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring met de praktische toepassing van 'een cursus in wonderen' ©. Ik ervaarde zelf hoe wonderen meer liefde in mijn leven brachten, relaties heelden en fysieke genezing mogelijk maakten. Via deze cursus wil ik de helende kracht van de cursus met jullie delen.

Naast de cursus zelf bestudeer ik ook de boeken van Kenneth Wapnick, één van de ‘founding fathers’ van de cursus.

Ik werk als televisieregisseur en contentmaker, en nu ook als healer. Ik wil mensen helpen om terug in contact te komen met hun diepste zelf, en zo meer liefde te ervaren. Tot slot ben ik ook yin-yoga fan, fiere papa van twee kindjes en liefhebbende echtgenoot.

Waarover gaat het boek "een cursus in wonderen" ©?

Een cursus in wonderen is een ‘gechanneld’ non-dualistisch denksysteem dat ons leert om liefde te ervaren in ons leven.

Het boek motiveert en helpt ons om onze angstige gedachten te vervangen door liefdevolle gedachten met de hulp van de innerlijke gids die we allemaal hebben. Zo herinneren we ons wie we echt zijn en laten we toe dat wonderen onze wereld transformeren.

Wonderen zijn uitdrukkingen van liefde die onze waarneming veranderen en daardoor genezing en harmonie brengen. Een cursus in wonderen zegt dat wij allemaal, zonder uitzondering, recht hebben op wonderen. Dus deze namiddag is zeker ook iets voor jou.

Praktisch:

  • De workshop gaat door op een bijzondere helende plek: Het "Transforming Art Atelier & Gallery by Heleen" in Cadzand. Bovenop de workshop kan je jouw helende reis beginnen met een transformerende kunstinstallatie die je in contact brengt met je diepste zelf.
  • Vooraf kan je vragen doorgeven waar je graag een antwoord op krijgt.
  • Breng je eigen lunch, een pen en een notitieboekje mee.
  • Gaat door vanaf 3 deelnemers, schrijf dus ZEKER vooraf in

Volg spiritualadventures.tv voor al onze andere workshops en content. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige kortingen.

* “Quote van een cursus in wonderen, copyright ©1992, 1999, 2007 by the Foundation for Inner Peace, 448 Ignacio Blvd., #306, Novato, CA 94949, www.acim.org and info@acim.org, used with permission.”

Delen met vrienden