Gunter Lamoot - "The One & Lonely" (Full Try Out)

Gunter Lamoot - "The One & Lonely" (Full Try Out)

Venster Acties en details

€ 14

Datum en tijd

Locatie

Peignage (CC.Herbakker - POP UP)

7 Nijverheidskaai

9900 Eeklo

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

De nieuwste theatershow van Gunter Lamoot in FULL TRY OUT, vlak voor de premiere. Support-act: Moshin Abbas, winnaar Friends of Comedy Cup!

Over dit evenement

Gunter Lamoot heeft een gloed nieuwe show voor jullie klaar wat wel eens zijn beste show ooit zou kunnen worden. Vol van audio & beeldfragmenten... dus een zeer interactieve voorstelling met toeters en bellen.

Gunter Lamoot is niet voor één gat te vangen. Al 27 jaar en omnimediaal. Wie hem een label wil opkleven komt bedrogen uit. (Ook bij een tweede poging.) En wie in zijn hoofd wil kruipen, loopt er reddeloos verloren. Lamoot bereidt zich momenteel als een bezetene voor op “The One & Lonely”, zijn zesde theatershow, acht jaar na zijn vorige. Zijn hoofd zit vol. Verhalen. Kluchtjes. Oneliners. Ideetjes. Sketches. Ontboezemingen. Beelden. Geluiden. Nu moet hij hier één show uit puren en deze tryout is daar een belangrijk onderdeel in! Lamoot zelf liet ons dit weten: In feite is ’t heel simpel: ’t is veel te lang geleden en ik wil jullie van alles laten zien en horen. Verhalen. Kluchtjes. Oneliners. Ideetjes. Sketchen. Ontboezemingen. Beelden. Geluiden. En vrees niet, ik ga jullie niet zot maken. Ik ga jullie gewoon te pletter vermaken. Een bonte avond op z’n Lamootjes. Echt waar. ’t Is de moeite.

Als support-act krijgen jullie Moshin Abbas, de Oostendenaar die overtuigend de Friends of Comedy Cup 2022 won. Het wordt dus een avond met een zeer zwaar Westvlaams accent!

Een aanrader en dat voor amper 14€ in een ongelooflijk gezellig zaaltje "De Peignage", momenteel door CC.Herbakker Eeklo omgetoverd tot een juweeltje van een POP-UP-theater.

Redenen genoeg om dus te komen!

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen