Grinta! TEST FEST Circuit Zolder 2023

Venster Acties

Grinta! TEST FEST Circuit Zolder 2023

Tijdens Grinta! TEST FEST op zondag16 april 2023 test jij de fiets van je dromen. Racefietsen, gravelbikes en e-racefietsen van tientallen

Door Grinta!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Circuit Zolder 30 Terlaemen 3550 Heusden-Zolder Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

  • 7 uren
  • eTicket voor mobiel

Tijdens Grinta! TEST FEST op zondag 16 april 2023 test jij de fiets van je dromen. Racefietsen, gravelbikes en e-racefietsen van tientallen merken: je kan ze allemaal aan de tand voelen. Ook e-bikes zullen aanwezig zijn tijdens Grinta! TEST FEST Circuit Zolder. 

In de authentieke raceomgeving van het Circuit Zolder kan jij de hele dag (van 10 tot 17 uur) aan de bak. Ruim 200 testfietsen staan in de paddock klaar om door de deelnemers aan Grinta! TEST FEST getest te worden. Ruim 20 merken uit de fietsbranche stellen hun topfietsen ter beschikking. Jij kan testen à volonté!

- Je betaalt € 17- Je test onbeperkt* racefietsen (van 10 tot 17 uur)- Je ontvangt gratis sportdrank- en voeding van diverse sportvoedingsfabrikanten. Je ontvangt ook een giftbag en voor de voorinschrijvers is er een extra cadeautje.

*Naargelang de beschikbaarheid van fietsen in jouw maat.

Richtlijnen en aanbevelingen voor de deelnemers

  1. Het dragen van een fietshelm is verplicht
  2. Fiets enkel in de aangegeven richting en ga niet tegen het verkeer in fietsen. Rij rechts op het asfalt zodat snellere fietsers je links kunnen inhalen. In geval van pech verlaat je het circuit aan de rechterkant.
  3. Iedere deelnemer draagt zorg voor de hem/haar aangeboden testfiets; schade aan de testfiets wordt rechtstreeks met de exposant/fabrikant afgehandeld
  4. Iedere deelnemer verklaart houder te zijn van een verzekeringspolis burgerlijke aansprakelijkheid 'derden'
  5. Grinta! Publicaties bvba is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen