Gratis demo FysioPet

Venster Acties

Gratis demo FysioPet

Gratis demo over FysioPet, een reeks van oefeningen en massage die jouw hond zo lang mogelijk soepel houdt en pijnlijke gewrichten verzacht.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

WelloPet Lochristi 1D Bosdreef 9080 Lochristi Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 8 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

"Mijn hond wil de trap niet meer op." "Het opstapje voor de auto is te hoog voor hem." "Lange wandelingen lukken niet meer." "Hij ligt veel vaker neer dan vroeger."

Herkenbaar? Dan komt FysioPet als geroepen! WelloPet organiseert zaterdag 10 december een GRATIS demo FysioPet in Lochristi voor jou en jouw hond, in samenwerking met Flexadyn. FysioPet is een reeks van oefeningen en massage die jouw hond zo lang mogelijk soepel houdt en pijnlijke gewrichten verzacht. 

Fysio Coach Lise demonstreert hoe je jouw hond kan helpen door middel van fysiotherapie. Daarnaast krijg je...

  • een GRATIS gadget 
  • -10% op het programma FysioPet, gedurende de ganse maand december
  • -10% op de voedingssupplementen Flexadyn, gedurende de ganse maand december, en gebruik van spaarkaart met spaarvoordeel
  • een GRATIS kwaliteitsvolle hot-coldpack t.w.v. €20 (bij aankoop van Flexadyn of bij inschrijving voor het programma FysioPet)

Een demo duurt ongeveer 15 minuten en je mag kiezen wanneer je deze demo komt volgen (tussen 9u30 en 18u in Kuurne).  Inschrijven is niet verplicht. Je kan op het moment zelf ook aansluiten, maar hou in het achterhoofd dat de ingeschrevenen voorrang krijgen.