Gezondheid, geluk en bewustzijn door toegepaste kwantumfysica

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AQwaTech Training Center

Bevrijdingsweg 18

8480 Ichtegem

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
In deze boeiende workshop leer je de invloed van kwantumfysica op ons leven kennen, begrijpen en toepassen.

Over dit evenement

In deze boeiende workshop leer je de invloed van kwantumfysica op ons leven kennen, begrijpen en toepassen. Je ontdekt hoe praktische en toegankelijke energetische oplossingen die hierop gebaseerd zijn je bewuster, gelukkiger en gezonder kunnen maken.

Deze oplossingen transformeren de mogelijke negatieve effecten van straling (e-smog) en versterken je eigen energetisch veld (www.penta-power.com). Je krijgt ook heel wat praktische tips om op een gezonde manier met straling om te gaan.

Daarnaast ervaar je hoe je met specifieke kwantuminformatie je zelfhelend vermogen kunt stimuleren op oorzakelijk vlak (www.drops15.com) en hoe je de energetische ballast in je leef- en werkomgeving kunt neutraliseren en de ruimte rondom jou in een krachtplek veranderen (www.aqwavit.com).

Lode Denecker, apotheker van opleiding en gepassioneerd door de combinatie van biologie en kwantumfysica, begeleidt je tijdens deze reis in de wondere wereld van kwantumfysica, bewustzijn, geluk en gezondheid. Hij zal met plezier al je vragen beantwoorden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

AQwaTech Training Center

Bevrijdingsweg 18

8480 Ichtegem

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen