Gevorderde opleiding: Uw beheersoplossing aanpassen voor uw kantoor (Temse)

Gevorderde opleiding: Uw beheersoplossing aanpassen voor uw kantoor (Temse)

Venster Acties en details

Gratis

Locatie

Luxemburgstraat 20

20 Luxemburgstraat

9140 Temse

Belgium

Kaart bekijken

Gevorderde opleiding: Uw beheersoplossing aanpassen voor uw kantoor

Over dit evenement

Focus op de instellingen van de verschillende functionaliteiten in FID-Manager, om deze volgens de werkwijzen van het kantoor aan te passen. Hier is het belangrijk dat u het basisgebruik reeds onder de knie heeft.

Aan deze opleidingen kunnen tot 9 accountants aan deelnemen. Wij voorzien een laptop per deelnemer en fictieve omgeving voor oefeningen. FID-Academy is volledig kosteloos, want maakt deel uit van het abonnement! Kers op de taart: deze uren tellen voor uw quota uren permanente vorming (ITAA)!

Opgelet, één inschrijving = één persoon. Maximaal 2 personen per kantoor, per sessie. (Voor grotere kantoren kunnen we groepsopleidingen organiseren, neem gerust contact met ons op.)

Gelieve ook minstens 10 minuten op voorhand toe te komen voor de sessie waar u zich voor heeft ingeschreven alstublieft.

Bij afwezigheid, gelieve u online uit te schrijven, of ons 48 uur te voren te verwittigen, zodat u zich alsnog kunt inschrijven voor andere sessies.

Wanneer u zich inschrijft is uw aanwezigheid en actieve deelname ook vereist. Zo niet, zullen wij de uren niet kunnen valideren.

Delen met vrienden