Gelukkig gezond: Eva Brumagne over 'Druk druk druk: hoe maak je tijd?'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARhus (verdieping -1, Het Verzonken Kasteel)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lezing en brunch + kinderopvang

Tijd is de heilige graal waar iedereen naar op zoek is. Hoe maak je tijd? Hoe vind je tijd? Focussen op wat voor jou essentieel is en loslaten wat ballast is, kan je op weg zetten om 'tijd' te vinden. Als je dat inzicht toepast, kan je de verschillende aspecten van je leven zodanig combineren dat je balans en rust vindt en dat het je ook gelukkig maakt.

Om 9.30 uur ben je welkom voor een koffie met ontbijtkoek en na de lezing om 11.30 uur kan je aanschuiven voor een heerlijke brunch. We voorzien die ochtend ook opvang. Als je graag wil komen, maar je vindt geen oppas, dan kan je jouw kindjes meenemen. Let wel! Vooraf inschrijven is ook voor de kinderen noodzakelijk, want omwille van praktische redenen zitten we met een maximum aantal deelnemers.

Eva Brumagne is auteur van het boek ‘Opgeruimd Leven. Roadmap naar tijd en balans’. Dit boek zet je met veel praktische tips, oefeningen en tools op weg naar tijd maken voor wat voor jou belangrijk is, zowel thuis als op je werk. Eva geeft lezingen, maar is ook tijd-coach, voor mensen die een één-op-één-aanpak nodig hebben. Daarnaast is ze algemeen directeur van Femma vzw, mama van 3 kinderen en blogster op www.evamaaktschoon.wordpress.com.

I.s.m. CM Roeselare - Tielt

Copyright foto CM


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ARhus (verdieping -1, Het Verzonken Kasteel)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen