Fashion Boxx

Fashion Boxx

Venster Acties en details

€ 65

Datum en tijd

Locatie

VOLVO | VAN KASTEREN Sint-Niklaas

Bellestraat 46

9100 Sint-Niklaas

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Evenement voor jou als vrouw!

Over dit evenement

Op donderdag 15 september 2022 organiseert Talentboxx een evenement voor powervrouwen.

Is het voor jou ook vaak een drukke, meestal chaotische ochtendspits? Heb je daarnaast een boeiende job waar je elke dag alles voor geeft en veel voldoening uit haalt? Heb je ook meer dan 1 agendaplanning te checken alvorens een afspraak te plannen voor een etentje met vrienden of een netwerkmoment? Is het voor jou ook elke dag een gevecht met je dressing om die outfit van de dag te vinden waar je je op dat moment het beste in voelt? En wil jij daarnaast ook liefst nog een beetje me–time kunnen inplannen?

Wel precies voor die vrouwen organiseren we een avond met een verrassend aperitief van een top brouwerij uit het Waasland, culinaire verwennerij van een top chef uit Waasmunster, een inspirerende onderneemster die haar waanzinnig parcours graag met jullie wil delen en een modeshow met een aantal top modezaken uit het Waasland.

Nadien geven we graag de ruimte in ons mooi kader om gezellig nieuwe vriendschappen te creëren en te genieten van VROUW zijn.

Om deze avond helemaal TOP te maken voor jou & je vriendinnen, zorgen we voor leuke attenties met extra kortingen bij onze partners en je kan zelfs een gratis verwenmoment plannen bij dé, recent uitgebreide, wellnesszaak van Oost-Vlaanderen.

Dat is toch écht iets voor jou?

We verwelkomen je graag tussen 18u30 en 19u00 in de showroom van Volvo Van Kasteren te Sint-Niklaas.

Sit down, relax & enjoy!

Benieuwd naar onze partners? Hou onze socials (LinkedIn, Facebook, Instagram) en onze blog in de gaten!

Delen met vrienden