€ 11,50

ECHO BEATTY

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het muzikale geesteskind van Annelies Van Dinter, de Antwerpse singer-songwriter en multi-instrumentaliste, heet Echo Beatty. Met haar bezwerende songs en doordringende stem bouwt ze een eigen universum, buitenaards en beklijvend. Van Dinter kleurt niet graag binnen de lijntjes en overschrijft zonder gêne genres.

Onder Echo Beatty bracht ze reeds twee albums uit, ‘Tidal Motions’ en ‘Nonetheless’, waarvoor ze in de nationale pers jubelende recensies kreeg. Desondanks bleef Echo Beatty enigszins in de schemerzone hangen. Anno 2019 laat ze haar donkere sluiers zakken en schijnt er een scherper licht op haar werk en haarzelf. Het resultaat is EP Ode To The Attempt die uitkomt in oktober op Unday Records (Millionaire, Faces On TV, The Bony King Of Nowhere, Trixie Whitley). Op deze EP klinkt Echo Beatty opener en naakter als ooit tevoren en danst Van Dinter op de grenzen van alternatieve pop, rock en indiefolk.

Naast haar solo-project is Van Dinter een vaak gevraagde sidekick, bij onder meer Trixie Whitley, Mauro Pawlowski, The Black Heart Rebellion en Bed Rugs.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen