Duncan Laurence

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Duncan Laurence maakte afgelopen weekend zijn favorietenrol voor het 64e Eurovisiesongfestival volledig waar. De Nederlander won met het nummer “Arcade", een eigen compositie die hij maakte tijdens zijn studies aan de Rockacademie in Tilburg. De song vertelt het verhaal over de zoektocht naar de liefde van je leven. De hoop naar datgene wat onbereikbaar is. Duncan ondersteunde zijn ballade tijdens de liveshow van Eurosong met een sobere act waarbij hij alleen op het podium achter zijn piano zat. De vakjury was vol bewondering, het publiek in Europa omarmde hem helemaal. Hij keerde huiswaarts als de grote overwinnaar. De publiekslieveling.

“Arcade” doet volop alle streaming- en chartrecords sneuvelen. Zijn Nederlandse tournee in oktober is inmiddels volledig uitverkocht. Een livetour doorheen Europa het logische vervolg. Op zaterdag 30 november staat de sympathieke singer-songwriter in Trix in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 24 mei om 10u.

Duncan Laurence nam in 2014 deel aan “The Voice of Holland”. Zijn coach Ilse DeLange, ook tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv aan zijn zijde, loodste hem toen tot in de halve finale. Morgen vrijdag 24 mei is Duncan te gast tijdens de finale van “The Voice van Vlaanderen” op VTM.


Dit concert is in samenwerking met Live Nation.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen