DOYLE BRAMHALL II

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als er één persoon is waarvoor we de napedropping-kaart mogen trekken, is het deze wel. De Amerikaanse blues- en soulmuzikant Doyle Bramhall II is een grote man in de muziekwereld. Hij stond in het verleden op het podium of in de studio van zowel Roger Waters als Elton John, en van Erykah Badu, Sheryl Crow, Gary Clark Jr., Eric Clapton, B.B. King en vele anderen. Hij schreef er songs voor, speelde gitaar tijdens legendarische tours of werd gevraagd als producer.

Daarnaast schrijft Bramhall ook aan zijn eigen werk. ZIn 1996 debuteerde hij met zijn titelloze soloplaat, gevolgd door Jellycream in 1999. In 2001 kwam zijn derde plaat Welcome, met zijn nieuwe band Smokestack (u kent wellicht de single Green Light Girl), en Rich Man uit 2016.

En nu is ie daar met zijn recentste en wederom fantastische werk Shades, waarop Eric Clapton en Norah Jones meespelen. Voorstellen doet ie op 2 november in Trix!

"Shades’ is een taart die is opgebouwd uit een laag jaren zestig en zeventig psychedelische rock afgewisseld met een flinke vulling van blues, een glazuurtje van pop en afgetopt met een dikke romige laag soul. Een zeer weldoordachte, goed geproduceerde en pure plaat die recht uit het hart komt en die echt schreeuwt om de aandacht en erkenning van het grote publiek." - Blues Magazine

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen