Donatie

Dancelot Fabriek Magique - Vrijdag 25 juni 2021 - 19u

Venster Acties en details

Donatie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Dancelot brengt hun nieuwste dansproductie 'Fabriek Magique' op vrijdag 25 juni en zaterdag 26 juni 2021, telkens om 19u.

Over dit evenement

'Fabriek Magique' brengt het verhaal over een magische speelgoedwinkel en zijn flamboyante eigenaar Tijl. Er dwaalt echter een Virus rond en die springt over van een dier in de gedaante van Mister Rabbit, die het speelgoed en alles in de winkel ziek maakt. Tijl gaat de strijd aan tegen het Virus en krijgt daarbij de hulp van Oscar, de Kleine Professor en de Fee van het Licht. Het wordt een wonderlijk avontuur waarbij alle dansers van Dancelot hun danskwaliteiten tonen.

Dit verhaal werd gecreëerd nog voor de start van de corona-epidemie en alle voorbereidingen werden getroffen om dit aan jullie te laten zien in het voorjaar van 2020. Echter werd al snel duidelijk dat we dit moesten uitstellen. De afgelopen maanden werkten alle dansers intens aan dit repetitieproces, waarbij velen de lessen gedeeltelijk of volledig online volgden. We zijn dan ook bijzonder trots op het resultaat! En daar het in deze lente van 2021 nog niet mogelijk was om dit 'on stage' te performen... hebben we er een wervelende dansfilm van gemaakt: Fabriek Magique - The Movie !


		Afbeelding van Dancelot Fabriek Magique - Vrijdag 25 juni 2021 - 19u
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Dancelot

Organisator van Dancelot Fabriek Magique - Vrijdag 25 juni 2021 - 19u

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen