Creëer je eigen happy place

Creëer je eigen happy place

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Breng een beetje creativiteit in je routine en boost je werkgeluk

Over dit evenement

Elke dag een beetje creativiteit in je routine brengen zorgt niet enkel voor de ontwikkeling van je creatieve skills, het werkt ook rustgevend voor de geest en geeft focus.

Tijdens deze workshop zetten we én de klok en onszelf stil en creëren we onze eigen verbeelde happy place. Voor de misschien één een wit strand met palmbomen, voor de ander een hoekje in de tuin.

Hang jouw happy place op een zichtbare plaats en je hebt aan één blik genoeg om even uit de soms overweldigende drukte te stappen.

Wat heb je nodig tijdens deze digitale sessie?

  • 1 blad stevig papier
  • Kleurpotloden of verfjes, of magazines (zoals Flow, woon-, reis- of tuinmagazines)
  • Als je kiest voor een collage, kan je ook een schaar en lijm gebruiken.

Gun jezelf creativiTIJD en schrijf je gratis in.

Over deze workshop

Deze online workshop vindt plaats via Zoom en zal ongeveer een uur duren. Enkele dagen voor het evenement ontvang je de link om deel te nemen. Dit is een interactieve workshop waarin we samen heel wat oefeningen zullen doornemen en waar je al jouw vragen vrij kan stellen.

BELANGRIJK ivm het aantal deelnemers: Deze workshop is beperkt tot 20 deelnemers. Had je je ingeschreven, maar kan je toch niet deelnemen? Laat het ons weten via info@tryangle.be zodat we het nodige kunnen doen om jouw plekje aan te bieden aan personen op de wachtlijst.

Opmerking: Voor het comfort van alle deelnemers zal deze workshop niet worden opgenomen. Je kan dus enkel live deelnemen.

De trainer

Berit Van Den Bussche

De week van het werkgeluk

Deze gratis workshop wordt gegeven in het kader van de week van het werkgeluk.

Tijdens de week van 19 tot 25 september 2022 krijgt iedereen een uitgelezen kans om even stil te staan bij hoe gelukkig je bent in je job en/of hoe je als organisatie of leidinggevende omgaat met het werkgeluk van je medewerkers. De Week van het Werkgeluk is bedoeld om mensen en organisaties die werkgeluk belangrijk vinden samen te brengen. Om elkaar te inspireren en de handen in elkaar te slaan om werken aan werkgeluk tot de normaalste zaak van de wereld te maken. Deze week wil een echte katalysator zijn om werkgeluk overal op de agenda te zetten en verdere initiatieven aan te moedigen.

Bekijk de andere activiteiten op deze website.

Over de organisator

Deze workshop wordt mogelijk gemaakt door Tryangle. Tryangle werkt samen met organisaties aan het welzijn en werkgeluk van medewerkers. We helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme en bieden concrete tools, tips en inzichten voor meer veerkracht, energie en werkplezier.

Ons trainersteam begeleidt welzijnsinterventies en werkgelukactiviteiten onder de vorm van workshops, trainingen, webinars en lezingen, maar we kunnen ook aan de slag met teambuilding, consulting en coaching.

Voor meer info: www.tryangle.be - info@tryangle.be

Delen met vrienden