Cooking with Knopfler | Owla Brugge

Venster Acties

Cooking with Knopfler | Owla Brugge

Wat is het resultaat van een gedeelde liefde voor de muziek van Mark Knopfler en Dire Straits? Dat is de tribute band Cooking with Knopfler.

Door Owla Brugge

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 22 apr. 2023 19:00 - 23:30 CEST

Locatie

Bilkske 3b 3b Bilkske 8000 Brugge Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 4 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Op zaterdag 22 april 2023 brengen Bart Buls en David Piedfort, frontzangers van deze band, samen met een 5koppige bezetting en vooral met veel enthousiasme een muzikaal eerbetoon aan hun helden.

Kom langs en zing mee met muzikale pareltjes zoals 'Brothers In Arms', 'Sultans Of Swing' en 'Private Investigations'.

‘Money for nothing’? Absoluut niet en dat zal Cooking with Knopfler je zelf bewijzen. Blokkeer 22 april alvast in je agenda en koop nu je tickets.

Over de organisator

Georganiseerd door
Owla Brugge

Welkom bij Owla

Een unieke eventlocatie in hartje Brugge. Deze prachtige locatie biedt u de rust en het authentieke kader dat u nodig heeft om van uw volgende evenement een gegarandeerd succes te maken. Mon en Zowie Hayen, twee jonge ondernemers en eigenaars van de Brugse Brasserie Uilenspiegel zagen in dit gebouw de perfecte plek voor tal van evenementen en besloten het gebouw om te dopen tot Owla Brugge.

Owla Brugge bevindt zich in de voormalige Heilige Familiekerk. Die dateert uit 1904 en bevindt zich in ’t Bilkske, een zijstraat van de Langestraat in Brugge. Begin 2015 zag de toenmalige Brugse bisschop, Jozef De Kesel, geen toekomst meer in de parochie Heilige Familie en het bijhorende gebedshuis en besloot daarop om het gebouw te onkerkelijken.

Met een oppervlakte van niet minder dan 270 vierkante meter is deze locatie geschikt voor concerten, optredens, huwelijken, verjaardagsfeesten, communies, bedrijfsevents, congressen, seminaries, modeshows en expo’s.

Het gebouw beschikt over 2 aparte zalen met een capaciteit tot 447 personen. Daarnaast vindt u er ook een vipruimte en een bar.