€ 0 – € 100

Communicatie en teamgericht werken voor laboratoriumtechnologen.VJ 22

Venster Acties en details

€ 0 – € 100

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HOGENT Campus Mercator G

lokaal 2005

Henleykaai 84

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Je krijgt tijdens deze opleiding een antwoord op jouw vragen in verband met groepsdynamiek.

Over dit evenement

Naast gedegen vakkennis is efficiënt en respectvol communiceren en samenwerken in team voor laboratoriumtechnologen steeds belangrijker. Maar hoe doe je dat eigenlijk ‘goed’ communiceren? Wat maakt een team fijn om in te werken? En hoe kun je daar zelf in groeien en aan bijdragen?

In deze vorming leer je over Transactionele Analyse (TA) , een communicatie- en persoonlijkheidsmodel waarmee we actief aan de slag gaan om je persoonlijk functioneren in een team een boost te geven.

DOELGROEP

laboratoriumtechnologen

LESGEVER

dr. Els Van Mechelen & dr. An Willems , HOGENT

TICKETS

€ 100: standaardticket: komen in aanmerking voor kmo-portefeuille. Zie FAQ.

€ 90(*): reductieticket alumni

(*)HOGENT-personeelsleden (personeelsleden van HOGENT hoeven het reductieticket niet zelf te betalen, de reductieprijs wordt intern verrekend als je je budgethouder vermeldt en toestemming hebt van je verantwoordelijke)

VRAGEN

  • problemen met deze tickettool of praktische vragen: celevents@hogent.be
  • alle inhoudelijke vragen: els.vanmechelen@hogent.be
  • Scroll naar onderen voor de FAQ i.v.m. attesten, KMO-portefeuille, betalen, vervoer.

Ontdek de bacheloropleiding Biomedische laboratoriumtechnologie.

Groepstrainingen op aanvraag

Interessant voor je volledige team of alle medewerkers van je organisatie? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining op maat bij jou ter plaatse misschien beter geschikt.

Ben je geïnteresseerd in of wens je meer informatie over wat allemaal kan, stuur dan een mailtje naar expertise@hogent.be


		Afbeelding van Communicatie en teamgericht werken voor laboratoriumtechnologen.VJ 22

 FAQ

Krijg ik een deelnamebewijs?

Je ontvangt een aanwezigheidsattest.

Kan ik per overschrijving betalen?

Betalen via overschrijving of factuur kan niet. De 3 betalingsmogelijkheden waaruit je in Eventbrite kan kiezen, zijn online bankieren via iDeal, bancontact of creditcard.

Mijn werkgever betaalt doorgaans alleen per overschrijving/ factuur, wat kan ik doen?

Wij adviseren deelnemers zelf online te betalen en direct intern een kostennota bij hun werkgever in te dienen om die aankoopkosten terug te vorderen d.m.v. het aankoopbewijs/ticket dat ze automatisch in hun mailbox ontvangen. Facturen worden niet opgemaakt. (zie volgende vraag)

Kan ik een bewijs voor de boekhouding krijgen?

HOGENT levert voor deze activiteit als onderwijsinstelling onderwijsdiensten die volgens art 44 van het btw-wetboek zijn vrijgesteld. Wij leveren jou een document af in de vorm van het e-ticket. Dit e-ticket is een geldig bewijsstuk voor je boekhouding.

Kan ik een subsidie van de kmo-portefeuille ontvangen?

Ja, als je een standaardticket van 100 euro koopt, komen deze sesies in aanmerking voor de KMO-portefeuille bij het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Je kan je steunaanvraag bij KMO-portefeuille doen vanaf de inschrijving en tot maximum 14 dagen na de start van de lessen via de site van KMO-portefeuile. Meer info lees je hier: www.kmo-portefeuille.be

Hoe schrijf ik me in met KMO-portefeuille?1. Selecteer het ticket naar keuze.

2. In ons registratieformulier kies je niet voor online betalen, maar voor de betaaloptie 'CHEQUE'. Zodoende hoef je aan HOGENT niet  rechtstreeks te betalen.

Doe vervolgens je subsidie-/steunaanvraag via VLAIO op https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/subsidies-aanvragen-en-ontvangen  HOGENT is geregistreerde dienstverlener met registratienummer DV.O101616.

3. Betaal effectief je eigen aandeel aan VLAIO met hun stortingsgegevens, via KMO-portefeuille. Daar geef je als referentienummer (factuurnummer) het unieke bestelnummer van je inschrijving bij HOGENT. Deze uniek code vind je op je e-ticket in je mailbox op het door jou opgegeven mailadres bij je ticketregistratie. Je e-ticket vervangt een factuur en is een geldig bewijsstuk voor je boekhouding.

Je betaalt dus maar 1 keer en enkel aan de KMO-portefeuille. HOGENT wordt hiervan op de hoogte gebracht via VLAIO.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Campus Mercator is heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De campus is slechts enkele haltes verwijderd van dit station. Meer info: https://www.delijn.be/nl/routeplanner/

Wij raden dan ook aan om daar gebruik van te maken om geen parkeermoeilijkheden te ondervinden. Parkeren op de campus is tenslotte voorbehouden voor studenten en personeel. Wel kan je eventueel terecht in de omliggende straten.

Kom je toch met de wagen, dan is de betaalparking aan het station Gent - Sint Pieters beschikbaar. Kom je met meerdere collega’s of kennissen? Carpoolen is een goede en duurzame keuze!

Annuleren

Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HOGENT zich genoodzaakt zien deze workshop te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug.

Restituties kan je alleen aanvragen door in te loggen via je Eventbrite-account onder de rubriek Tickets. Servicekosten van max.4% + 0.99€ (afhankelijk van je ticket) worden afgehouden.


		Afbeelding van Communicatie en teamgericht werken voor laboratoriumtechnologen.VJ 22
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HOGENT Campus Mercator G

lokaal 2005

Henleykaai 84

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator HOGENT

Organisator van Communicatie en teamgericht werken voor laboratoriumtechnologen.VJ 22

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen