Gratis
Carole Lamarque's Leeskamer met Véronique Bockstal & Suyin Aerts

Carole Lamarque's Leeskamer met Véronique Bockstal & Suyin Aerts

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Groeigids & bedrijfsboost voor vrouwelijke ondernemers

Over dit evenement

Carole Lamarque nodigt op 17/05 om 16:00 niemand minder dan Véronique Bockstal, de auteur van 'De vrouw van 1 miljoen', uit voor een gezellig gesprek samen tijdens de Leeskamer.

  • HOE RAAK JE AF VAN JE GROEIDREMPELS?
  • HOE ONTSLA JE JEZELF ALS JILL OF ALL TRADES?
  • HOE KRIJG JE MEER GRIP OP JE MARKETING, SALES EN CIJFERS?

Vrouwelijke ondernemers zijn in de minderheid. Ze starten minder snel een bedrijf, blijven langer zonder medewerkers, en vragen en krijgen minder financiering. Het ontbreekt hun nochtans niet aan ambitie en talent om een succesvol bedrijf te bouwen. Als vrouwen extern kapitaal ophalen, presteren ze zelfs beter dan mannelijke ondernemers.

In 'De vrouw van 1 miljoen' richt Véronique Bockstal zich tot onderneemsters die de ambitie hebben om naar een omzet van €1 miljoen en meer te schalen. Ze ontleedt de groeidrempels die onderneemsters op hun groeipad ervaren en gidst hen aan de hand van ervaringen, tips, zelf- en bedrijfsscans naar de mijlpaal van €1 miljoen. De uitbouw van een groeibedrijf ligt na het lezen van dit boek binnen handbereik.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Véronique Bockstal is onderneemster, docent en auteur. Ze startte in 2019 in samenwerking met hogeschool UCLL een acceleratorprogramma specifiek voor female founders. Via het programma en haar eigen bedrijf, outgrow, begeleidt ze onderneemsters bij het schalen naar en voorbij €1 miljoen omzet. Daarnaast doceert ze ondernemen, leiderschap en marketing aan UCLL.

Afbeelding van Carole Lamarque's Leeskamer met Véronique Bockstal & Suyin Aerts
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen