Bruno Deneckere & Kathleen Vandenhoudt - Missy Sippy

Venster Acties

Weinig tickets over

Bruno Deneckere & Kathleen Vandenhoudt - Missy Sippy

Release "Sharing The Blues"

Door Missy Sippy Blues & Rootsclub

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 25 apr. 2023 20:30 - 23:30 CEST

Locatie

Missy Sippy Blues & Roots Club 16 Klein Turkije 9000 Gent Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Wie deze singer-songwriters pur sang de voorbije jaren live aan het werk zag, vermoedde het al, hier móest een plaat van komen!

Op Sharing The Blues wordt eens te meer duidelijk dat deze twee bluebirds gemaakt zijn om te blenden. Meerstemmig, afwisselend of unisono, Kathleen en Bruno halen het beste in mekaar naar boven.

Eén plus één is zo veel meer dan twee.

Hun eerste gezamenlijk album baadt in een heerlijke roadtripsfeer en is een straffe verzameling van eigen blues, soul en country songs. Immer eerlijk, soms met een knipoog, dan weer pakkend.

Het duo dat het album fond heeft gegeven is Marcus Weymaere op drums en Carlo Van Belleghem aan de bas. Zij zullen Kathleen en Bruno dan ook vergezellen op de release tour. Sharing The Blues live zien, dat is je muzikaal onderdompelen in de heerlijke mix van goesting, gevoeligheid en humor.

En bovenal, de echtheid onder je vel laten kruipen.

TOEGANG: VVK €12,0

TYPE: zittend concert ma 24/4 en di 25/4, staand concert 27/4

ongenummerd

Over de organisator

In het historische hart van Gent schuilt achter een eeuwenoude gevel een eigentijdse jukejoint. Het old-fashioned interieur met imposante foto’s en knusse salonelementen ademt het elan van een gezellig bluescafé van de 21e eeuw uit. Jouw New Orleans aan de Leie.

Wij houden de blues, jazz, rootsmuziek en swing springlevend; wekelijks passeren concerten, jams, dj-sets en dansavonden de revue. Pakweg Miss Billie of Miss Bessie galmen door de boxen en zorgen ervoor dat je je thuis voelt.

Missy Sippy Blues & Roots Club biedt een rijk gevuld programma.

Zonder vlammende gitaren of harley's brengen we hier een hedendaagse hommage aan bluesmuziek. Zowel ronkende internationale namen als fris Gents talent bestijgen ons podium en veroveren je hart. Missy Sippy is de thuis voor de Gentse blues scene en is een haven tot ver daarbuiten.

Weinig tickets over