€ 120 – € 300

Breakfast Session : radioreclame doet het goed !

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Avenue Ariane 5

Arianelaan 5

1200 Woluwe-Saint-Lambert

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Steve Van den Audenaerde leidt de eerste ontbijtsessie van PUB in 2019 en beantwoordt de vraag: hoe gebruik je de radio van morgen?

Over dit evenement

Radioreclame doet het goed, ook in deze digitale tijden. En met digitale radio erbij gaat het medium mee met zijn tijd. DAB+, streaming, "voice" en smartspeakers verrijken het audio-universum waardoor pure audio-communicatie nog aan belang zal winnen. Maar niet alles werkt even goed. Een slim gebruik van het medium, de juiste tone-of-voice, de juiste techniek… zijn absoluut vereist om tot de gewenste resultaten te komen. Steve Van den Audenaerde schetst de evoluties, de (vaak onverwachte) mogelijkheden en deelt graag zijn tips & tricks.

Steve Van den Audenaerde was meer dan 20 jaar actief bij IP Belgium, en is sinds afgelopen zomer Business Development Manager Radio bij MEDIALAAN – de Persgroep Advertising. Hij is de ideale gids in radioland en beantwoordt graag de vragen die u tot nu nooit durfde te stellen.

Voor vragen en informatie over de Breakfast Sessions en tickets/betalingen kunt u contact opnemen met Laetitia Fervaille - laetitia.fervaille@pub.be.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Avenue Ariane 5

Arianelaan 5

1200 Woluwe-Saint-Lambert

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen