€ 114,45 – € 315,80

Breakfast Session: een uitgekiende drive-to-store met PUB en Vanksen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
In de studie « Drive-to-store: quelle stratégie pour performer? » gaat Vanksen dieper in (...)

Over dit evenement

Corona wees ons nog eens op het belang van sociale interacties, maar vooral op het belang van het bedrijfsleven én van levenskwaliteit. Online shopping, levering aan huis en andere technische en digitale middelen bleken essentieel tijdens deze gezondheidscrisis. Maar worden zij ook de norm, of ligt er alsnog een mooie toekomst in het verschiet voor traditionele winkelpunten? Over die vraag zullen Jérémy Bastin en Mathieu Bidenbach (Vanksen) het hoofd buigen tijdens onze Breakfast Session van 22 september.

In de studie « Drive-to-store: quelle stratégie pour performer? » gaat Vanksen dieper in op verschillende hefbomen voor het genereren van drive-to-store (DTS), op basis van de tools die worden aangereikt door Google of sociale netwerken. Het bureau analyseerde hoe nieuwe technologieën de meest traditionele direct marketing- en « out of home» -tools transformeren om nieuwe ervaringen aan consumenten te bieden, evenals de enorme kansen die worden geboden door applicaties die op elke smartphone staan. Want ook de shoppers, die ultra-connected en mobiel zijn, evolueerden en bestaan nu uit verschillende profielen en generaties die gerespecteerd moeten worden. En hoe de verkooppunten van morgen er zullen uitzien? « Chatbots, virtual en voice-based interfaces, virtual & augmented reality… De lessen die we uit deze studie konden trekken zouden u weleens kunnen verbazen! »

Omwille van de coronamaatregelen is het aantal fysieke plaatsen beperkt tot 15, maar om hierin tegemoet te komen houdt PUB ook een livestream – enkel voor wie ingeschreven is –, zodat iedereen onder de best mogelijke voorwaarden toegang heeft tot deze content. Voor het PUB-team wordt het alvast een plezier om u opnieuw te zien, of het nu in het echt of virtueel is. Alle praktische informatie en de vernieuwde tarieven vindt u hieronder.

PRAKTISCHE:

Waar en wanneer? 2 opties

- PUB HOUSE, Arianelaan 5, B-1200 Brussel op 22.09.20 van 8u tot10u30

- Live Streaming: de link wordt naar uw registratieadres gestuurd (onbeperkt aantal registraties)

Info: laetitia.fervaille@pub.be

NB: de sessie wordt gehouden in het Engels.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen