Gratis
Bootcamp: Cooks Delight -NL

Bootcamp: Cooks Delight -NL

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
CoderDojo Bootcamp: Cooks Delight Een interactieve sessie over alles wat je als Cook wil weten over de CDJ tools, Eventbrite ed.

Over dit evenement

CODERDOJO BOOTCAMP : COOKS DELIGHT

WOENSDAG 1 JUNI 2022 19.30H-21.00H

Een interactieve sessie voor Cooks, om inzicht te krijgen of verder te verdiepen in de te gebruiken CoderDojo tools zoals Eventbrite ed. Deze sessie is zowel geschikt voor beginners als voor meer gevorderden. Er is ruimte om jullie vragen vooraf door te sturen zodat deze opgenomen worden in de sessie. Vanwege het interactief karakter zijn de plaatsen beperkt, inschrijven is dus de boodschap. Moest je niet meer kunnen meedoen, vergeet dan aub niet je deelname te annuleren, zodat iemand ander de kans krijgt om deel te nemen.

Cooks

Cooks zijn onmisbare schakels binnen een Dojo. Zij zorgen namelijk voor de bekendmaking van het event, het openstellen van de registraties, het beantwoorden van vragen van ouders en het informeren van Coaches over deze voortgang, beheren social media, etc.. Daarnaast zijn ze, vaak samen met de Lead Coach, het aanspreekpunt bij belangrijke algemene informatie die van belang is voor de CoderDojo werking.

Inhoud traject

In deze sessie behandelen we graag alle CoderDojo tools die nodig zijn voor het opzetten en onderhouden van je Dojo. Zo focussen we op Eventbrite, maar ook op de gepersonaliseerde e-mailadressen die voor je Dojo werden aangemaakt ed. De inhoud zal verder ook afhangen van jullie specifieke vragen die op voorhand kunnen doorgestuurd worden (info volgt na inschrijving).

Doelpubliek

Bestaande of toekomstige CoderDojo Cooks , die hun lokale Dojo administratief en praktisch willen ondersteunen bij het open zetten van CoderDojo sessies, opvolgen registraties, soorten e-mails, beantwoorden e-mails, etc.

Benodigdheden

Uw computer met Windows, Linux of Mac met idealiter de mogelijkheid om uw scherm te delen (voor specifieke vragen kan dit handig zijn). Een microfoon is ook een must, zodat we makkelijk kunnen communiceren.

We respecteren jouw privacy

CoderDojo is fun en we delen dat graag met de wereld. Tijdens onze activiteiten bestaat de kans dat we foto's nemen die op social media zouden kunnen verschijnen achteraf. Het kan dus zijn dat jij gefotografeerd of gefilmd wordt tijdens 1 van deze activiteiten. We gebruiken deze footage niet op flyers of voor campagnes, zonder je hier eerst om expliciete goedkeuring hebben gevraagd. Als je liever geen foto's van jezelf gebruikt ziet worden, kan je dat aangeven in je registratie. Natuurlijk respecteren we je data. Meer weten hierover? Check dan onze privacy statement op de website.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen