€ 0 – € 25,99

Boekvoorstelling Be New York Family - Patrick van Rosendaal & Ineke Faes

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Port of Antwerp - Havenhuis

Zaha Hadidplein 1

2030

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Unieke stadsgids voor een bezoek aan New York met het gezin

Op reis gaan met kinderen, is dat niet vooral veel gedoe? En New York, dat is toch pas interessant als je een jaar of achttien bent? Helemaal fout. Als er één stad is waar kinderen welkom zijn, dan is het New York wel. Iedere wijk heeft de meest fantastische speeltuinen, luiers verschonen kan bijna overal, en in musea zijn de kinderen echte VIPS. Van baby's tot tieners: New York is voor iedereen interessant.

In BE NY Family vertellen de auteurs Patrick van Rosendaal en Ineke Faes hoe het leven van kinderen eruitziet in deze miljoenenstad. Om New York te verkennen, zijn er geen leeftijdsgrenzen: vanuit de draagdoek, met rolschaatsen of op een skateboard, het kan allemaal.

Programma

18u00 - Doors
• 18u30 - Kick off boekvoorstelling
19u30 - Drinks & bites
21u30 - The end

Over de auteurs

Patrick van Rosendaal: voormalig inwoner van Parijs en Londen, wereldreiziger, sales en marketing manager en alumnus van de Vlerick Business School. Hoe hij zijn hart verloor aan New York en hoe het soms knokken was om te overleven, dat stond allemaal in 'BE NY: Van Toerist tot New Yorker'. Sinds de publicatie van dat boek kwam Patricks leven in een stroomversnelling terecht. Hij was niet meer weg te branden van het televisiescherm. Met zijn fel gesmaakte optredens als 'De Belgische Gids van New York' in 'Vlaanderen Vakantieland', 'Wereldsteden', 'De Beste Vakantie', 'Boer zoekt vrouw' en 'Wouters versus Waes' kan hij in het thuisland de straat niet langer over zonder herkend te worden. In New York maakte hij ondertussen zijn wildste dromen waar. Hij leerde Ineke, de vrouw van zijn leven, kennen en werd vader van zijn eerste dochter Marie. Hij veroverde langs zijn neus weg ook nog eens het felbegeerde Amerikaanse staatsburgerschap.Ondertussen kent zijn stadsgidsenbedrijf BE NY een ongekend succes. De adrenaline van de stad giert nog steeds even hard door Patricks lijf en hij voelt nog steeds dezelfde onweerstaanbare drang om zijn passie voor de stad met zoveel mogelijk landgenoten te delen. Van Astrid Bryan tot de eerste minister, van CEO en CFO tot hardwerkende bakkers en beenhouwers. Meer dan 15.000 Belgen werden nu al door Patrick en zijn team van Belg tot New Yorker gedoopt.

Ineke Faes: verzamelt, samen met haar man Patrick van Rosendaal, leuke adresjes, wandelingen en tips om met het gezin New York te leren kennen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Port of Antwerp - Havenhuis

Zaha Hadidplein 1

2030

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen