Boekpresentatie en Workshop Koreaanse keuken — 06/04 + 04/05

Venster Acties

Boekpresentatie en Workshop Koreaanse keuken — 06/04 + 04/05

Een inspirerende avond n.a.v. het nieuwe kookboek Proef Korea van Ae Jin Huys, met een workshop Koreaans koken, incl. proeverij!

Door Mokja & Pimentón

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 6 apr. 2023 18:30 - 21:00 CEST

Locatie

Pimentón 67A Vital Decosterstraat 3000 Leuven Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de 'jangs', de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus (ganjang), sojabonenpasta (doenjang) en chillipasta (gochujang). Deze smaakmakers zorgen voor een rijk smaakpallet én een positief effect op de gezondheid.

Ae Jin Huys laat ze zien hoe je verschillende jangs kan inzetten als smaakmaker tijdens deze workshop.

Waar en wanneer vinden de workshops plaats?

We organiseren dezelfde workshop 2x: een eerste keer op donderdag 6 april 2023 en een tweede keer op donderdag 4 mei 2023, telkens in het centrum van Leuven.

Iedereen is welkom vanaf 18u, en om 18u30 starten we. Het einde is voorzien om 21u.

Hoe ziet de avond eruit?

  • ontvangst met drankje;
  • boekpresentatie & introductie Koreaanse keuken;
  • kennismaking met Koreaanse smaakmakers en tasting;
  • demo workshop met verschillende bereidingen uit het kookboek;
  • alle bereide gerechten kan je proeven, met 1 grotere portie die als maaltijd kan dienen — je gaat dus niet met honger naar huis!

Iedereen krijgt het nieuwe kookboek Proef Korea ook mee naar huis.

Meer info over de locatie vind je op de website

Wat is Mokja?

Let's eat! Dat is de Koreaanse betekenis van Mokja!, het geesteskind van Ae Jin Huys.

Geïnspireerd door de Koreaanse eetfilosofie brengt Mokja eenvoudige en pure bereidingen met een balans aan smaken kleuren en texturen. Eten als dagelijks medicijn, rekening houdend met een gezonde spijsvertering als belangrijk onderdeel van de maaltijd.

Meer weten? Bekijk zeker de website.

Wat is Pimentón?

Pimentón is dé webshop voor foodies en hobbykoks. We helpen je met alle ingrediënten die je in kookboeken vindt, maar niet in de supermarkt. Benieuwd? Bekijk onze webshop.

Veelgestelde vragen

Waar zullen de workshops plaatsvinden?
Hoeveel personen kunnen er deelnemen?
Kan ik deelnemen met een voedselallergie?
Is de ruimte toegankelijk voor rolstoelen?

Over de organisator

Georganiseerd door
Mokja & Pimentón

Uitverkocht