€ 17,50 – € 42,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een Frans-Algerijnse rapper uit Nederland. Een vlogger met honderdduizenden volgers. Een vaste waarde in de Nederlandse rapscene. Een deugniet. Gewoon Boef man.

Sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en EP ‘Gewoon Boef’ in 2016 is het razendsnel gegaan voor Sofiane Boussaadia aka Boef. Nog voor zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ in maart 2017 op de markt verscheen, had hij met zijn populaire vlogs al een uitgebreide fanbase uitgebouwd. ‘Slaaptekort’ betekende de ultieme doorbraak. Hij werd met de platina plaat wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van albumrelease! Daar heeft het ongezien succes van hitsingle “Habiba” natuurlijk veel mee te maken. De video bij deze track ging viraal tot ver buiten de landsgrenzen en werd met bijna 50 miljoen streams de meest bekeken Nederlandse videoclip aller tijden! Voor het album werkte Boef trouwens samen met enkele prominenten uit de Nederlands muziekscene, als Lil' Kleine, Sevn Alias, Ronnie Flex en Ali B.

Boef heeft met “Draai Het Om” een gloednieuwe single uit en kondigt vandaag concertnieuws aan. Op 26 januari brengt hij zijn aanstekelijke beats en onversneden teksten live naar het podium van Trix in Antwerpen.

_____

VIP PACKAGE
Er zijn voor dit concert ook een gelimiteerd aantal VIP-packages te koop:
Boef VIP Package: €42,50 (incl. reservatiekosten)
Inhoud:
- Een staanplaats om Boef live te zien
- Toegang tot de zaal voor de andere tickethouders (60 minuten eerder)
- Meet & Greet en fotomoment met Boef voor de show

OPGELET! Je ontvangt ongeveer een week voor het concert een e-mail met alle praktische details (oa tijdschema). Deze packages zijn niet overdraagbaar en worden niet terugbetaald. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in geen geval toegestaan. Je dient je persoonlijk aan te melden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs.

___


Helaas moet Boef zijn show van donderdag 18 oktober verplaatsen naar zaterdag 26 januari 2019. Omdat Boef zijn nieuwe album nog niet heeft afgerond en hij heel graag nieuwe songs wil brengen op zijn aanstaande tournee, heeft hij beslist de tour even uit te stellen. Aangekochte tickets voor dit concert blijven geldig voor de nieuwe datum. Je hoeft hier niets voor te doen.

Kan je er op 26 januari niet bij zijn en wil je graag je ticket(s) terugbetaald hebben? Stuur dan voor maandag 1 oktober een mailtje naar tickets@trixonline.be met de naam van de besteller van de tickets en het aantal tickets dat je terugbetaald wenst te krijgen. We storten het bedrag dan automatisch terug op de rekening van herkomst.


Dit concert is in samenwerking met Live Nation.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen