Beartooth + The Amity Affliction

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Amerikaanse band Beartooth kwam in 2014 aanzetten met 'Disgusting' en wist zich sindsdien prompt een plek te veroveren tussen de grote uit de metalcore. In hun thuisland zijn ze immens populair en ook Europa proberen ze momenteel voor zich te winnen. Eerder dit jaar gingen de jongens al op tour met Architects, deze zomer staan ze op Graspop en met derde plaat Disease bewijzen ze weer hun positie in de scene. Met hun catchy refreinen, smerig gitaarwerk, harde breakdowns en cynische lyrics komen ze op 1 maart naar Trix!

“A portrait of a struggle bravely shared and perfectly painted by someone who wants you to know you’re not alone.” - Kerrang


The Amity Affliction staat al meer dan tien jaar garant voor loeiharde, emotionele post-hardcoreen onvergetelijke concerten. In 2018 verscheen met Misery hun zesde album, waarop ze een balans vinden tussen catchy maar bloedserieuze lyrics en smerige riffs. De Australiërs touren trouwens zowat fulltime en stonden dit jaar nog op Graspop. Ook hier bewezen de heren wederom hun stevige livereputatie die ze ongetwijfeld nog kracht zullen bijzetten op 1 maart in Trix!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen