Atelier+ Zilversmeden

Venster Acties

Atelier+ Zilversmeden

Ben je op zoek naar een creatieve uitdaging? Dan is ATELIER+ voor jou de ideale oplossing!

Door Bokrijk

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 2 apr. 2023 13:00 - 17:30 CEST

Locatie

Kasteel van Bokrijk Creanevenne 121 3600 Genk Belgium

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Voor wie? Iedereen die interesse heeft in het vakmanschap zilversmeden. Tijdens een verdiepend Atelier+ in het Kasteel leer je onder begeleiding verfijnde vakwerktechnieken aan.

Tijdens dit 2-delige Atelier+ (op 2 verschillende data) maak je een zilveren ring volgens de verloren-was techniek. De 2de sessie gaat door op zondag 16 april van 13 u. tot 16.30 u.

Op de eerste sessie krijg je uitleg over deze techniek en de mogelijkheden. Je start aan het ontwerpproces en de wasbewerking. Tussen de twee sessies in wordt jouw ontwerp professioneel gegoten in zilver.

In de tweede sessie ga je aan de slag om je ring verder af te werken met zaag, vijl en schuurpapier. Je ontdekt het belang van afwerking voor de goudsmid en geeft een eigen persoonlijke finish aan de ring. Op het einde van de workshop ga je naar huis met jouw eigen gemaakt zilveren juweel.

TIP: Wens je een juweel te maken als cadeau voor een ander, vergeet dan zeker de ringmaat niet of breng een ring van deze persoon mee voor de juiste maat.

Als Bokrijkabonnee geniet je van 10% korting. Om van je korting gebruik te maken, moet je voor het selecteren van het aantal tickets, de promocode Bokrijk23 ingeven. Neem de dag van je deelname je abonnementskaartje mee.

Over de organisator

Georganiseerd door
Bokrijk
Verkoop beëindigd