Artyshock - Minnie's MaanMissie

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Artyshock - Minnie's MaanMissie

Een kindervoorstelling vol met poëtische beelden en muziek.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Berghine Dendermondesteenweg 437 9070 Destelbergen Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 50 minuten
  • eTicket voor mobiel

Het verhaal van een kleine mot met een grote droom.

Minnie is een nachtvlinder en woont achter in een oude kast. Ze houdt van haar thuis en haar familie, maar ze hunkert zo naar avontuur. Dus overdag helpt ze haar mama om voor de larven te zorgen, maar 's nachts bereidt ze zich voor op haar ruimte missie. Een missie richting ... DE MAAN. Het is voor een kleine nachtvlinder niet eenvoudig om helemaal tot aan de maan te vliegen, maar Minnie is geen vlinder die zomaar opgeeft.

Minnie's MaanMissie is een voorstelling vol met poëtische beelden en muziek. Een visueel helder verhaal dat wordt verteld met poppen, schimmen, video en lightpainting. De voorstelling gaat door in zaal Berghine (Dendermondesteenweg 437) en is voor kinderen vanaf 3 jaar tot en met 6 jaar.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn UiTPAS gebruiken bij deze Artyshock-activiteit?

Ja. Je ontvangt een punt en koopt, met een UiTPAS met kansentarief, een ticket aan reductietarief (1,2 euro). Voor tickets aan kansentarief neem je contact op met de jeugddienst: 09 218 72 00 - jeugd@destelbergen.be

Zijn de plaatsen genummerd?

Neen.

Is er opvang voor de kinderen voorzien?

Neen. Er wordt geen begeleiding voorzien vanuit de organisatie.

Moet ik als ouder, grootouder ... ook een ticket kopen?

Ja.

UiTPAS?

- UiTPAS is een getrouwheidskaart. Per deelname aan een vrijetijdsactiviteit in Destelbergen, en bij uitbreiding bij alle UiTPAS-partners in heel Vlaanderen, ontvang je punten die inruilbaar zijn voor tal van interessante voordelen: gratis tickets, cadeaus, gadgets …

- UiTPAS is ook een kortingskaart. Personen met een verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling krijgen met deze pas een reductie van 80% op het vrijetijdsaanbod.

- Een UiTPAS koop je voor 5 euro (volw.) of 2 euro (0 - 18 j) op volgende plekken: Onthaal gemeentehuis, Bibliotheek, Villa Tuur, Loket Vrije Tijd, DC De Reinaert en Sociale dienst van het OCMW.

- De UiTPAS met kansentarief kost slechts 1 euro en kan je enkel kopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in Villa Tuur of op de sociale dienst van het OCMW.

De verkoop sluit binnenkort