€ 3,50 – € 7

ARhumenten: Vlaamse en Federale verkiezingen: wat staat er op het spel / Ni...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARhus (verdieping -1, Het Verzonken Kasteel)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De reeks ARhumenten wil je interesse wekken en goed informeren over bepaalde maatschappelijke en socio-culturele thema’s. Op zondagvoormiddag of een avond in de week nodigt ARhus interessante sprekers uit die jou boeien van begin tot eind, en verder. Een initiatief van ARhus i.s.m. Vormingplus MZW.

Er zijn nog weinig zekerheden in de politiek. Tot voor kort was het ondenkbaar dat een voor velen clownesk figuur het tot president van de VS kon schoppen, momenteel lijkt die man een goeie kans te maken om zijn verblijf in het Witte Huis in 2020 met vier jaar te verlengen. Ook de Belgische politiek is onvoorspelbaarder geworden. Kiezers lijken van partij te wisselen als van onderbroek en dat bezorgt de politieke partijen heel wat kopzorgen richting Vlaamse en federale verkiezingen in 2019. In deze lezing gaat Nicolas Bouteca op zoek naar hoe de Vlaamse politieke partijen er aan de vooravond van de zoveelste moeder der verkiezingen voor staan. Hoe brachten de federale en Vlaamse regering het er van af sinds 2014? Wat mogen we verwachten voor de komende vijf jaar? Krijgen we Michel II, een klassieke tripartite of een volledig onuitgegeven coalitie? Een ding is wel zeker: door alle onzekerheden worden de verkiezingen zelf alleen maar spannender.


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ARhus (verdieping -1, Het Verzonken Kasteel)

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen