Ambassador evening Bar Belge

Venster Acties

Ambassador evening Bar Belge

Ambassador evening. We bedanken onze investeerders met twee gezellige tastings!

Door Bar Belge

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 27 apr. 2023 19:00 - 22:00 CEST

Locatie

comma, brand strategists 411 Torhoutsesteenweg 8210 Zedelgem Belgium

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Beste investeerders,

Proost op ons partnerschap! Samen hebben we door de WinWinner campagne maar liefst 150 000 euro opgehaald en dat in slechts een maand tijd. Als blijk van onze waardering nodigen wij u uit voor een meet & greet vol smaken en ontdekkingen met onze ruim 60 investeerders.

We hebben twee tastings gepland. De eerste vindt plaats op 27 april, de tweede op 30 november en u bent voor beide van harte uitgenodigd!

Kom proeven van onze selectie unieke bieren, elk met hun eigen verhaal en karakter. Van verrassende brouwmethoden tot verborgen ingrediënten, wij nemen u mee op een culinaire reis die uw smaakpapillen zal doen zinderen.

Five beers for a million occasions! Of moet ik zeggen six beers, ja je leest het goed. De tastings zijn ook meteen een exclusieve primeur want u krijgt de kans om onze nieuwste aanwinst te proeven. Meet Bar Berry!

Wij bieden u een gezellige omgeving, heerlijke hapjes en drankjes en een update over ons groeiverhaal in een gemoedelijke sfeer. De tasting vindt plaats in onze prachtige comma offices, dus noteer deze data alvast in uw agenda! Bevestig uw aanwezigheid door hier een ticket te reserveren op eventbrite, zodat wij uw naam op de gastenlijst kunnen zetten.

Tot binnenkort!

Over de organisator

Georganiseerd door
Bar Belge