€ 0 – € 60

Activerend lesgeven met filosofische vraagtechnieken en werkvormen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sporthal HOGENT Campus Schoonmeersen

Sint-Denijslaan 251

tijdens de bouwwerken bereikbaar via Overwale of Voskenslaan 270

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Activerend lesgeven met filosofische vraagtechnieken en werkvormen


Lesgeven en vragen stellen horen onlosmakelijk samen. Maar leidt elke vraag tot beter leren?
Tijdens deze praktijkgerichte workshop gaan we aan de slag met filosofische vraagtechnieken en werkvormen die de leer- en denkvaardigheden van leerlingen stimuleren.

De oefeningen worden ondersteund door inzichten uit recent wetenschappelijk onderzoek rond de effecten van vraaggericht werken op leerprestaties en welbevinden. Want als leerkracht stel je veel vragen: maar in welke mate zijn ze doeltreffend en nodigen ze leerlingen écht uit tot nadenken?


DOELGROEP


Leerkrachten uit het secundair en lager onderwijs


LESGEVER


Papatya Dalkiran is master in de moraalwetenschappen. Ze doceert het onderwijsvak niet-confessionele zedenleer, onderzoek binnen leerdomeinen en begeleidt stages en bachelorproeven aan de opleiding Lerarenopleiding. Ze is daarnaast ook verbonden aan de UGent als praktijkassistent in de SLO Wijsbegeerte en Moraalwetenschappen.

inhoudelijke vragen: papatya.dalkiran@hogent.be

GROEPSTRAINING OP MAAT


Is deze studiedag of training interessant voor je volledige team of zelfs alle medewerkers van je school? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining bij jou ter plaatse misschien beter geschikt. HOGENT biedt ook groepstrainingen onder de noemer dienstverlening. Onze experts stemmen dan hun aanbod af op je specifieke noden en cases.

Creëer gerust een training op maat. Ben je geïnteresseerd in of wens je meer informatie over wat allemaal op maat kan? Mail naar expertise@hogent.be.

FAQ


Krijg ik een certificaat?

Je ontvangt een attest van deelname.

Kan ik per overschrijving betalen?

Betalen via overschrijving kan niet. De 3 betalingsmogelijkheden waaruit je in Eventbrite kan kiezen, zijn online bankieren via iDeal, bancontact of creditcard.

Mijn werkgever betaalt doorgaans alleen per overschrijving, wat kan ik doen?

Wij adviseren deelnemers zelf online te betalen en direct intern een kostennota bij hun werkgever in te dienen om die aankoopkosten terug te vorderen d.m.v. het aankoopbewijs/ticket dat ze automatisch in hun mailbox ontvangen.

Kan ik een factuur krijgen als bewijs voor de boekhouding?

HOGENT levert voor deze activiteit als onderwijsinstelling onderwijsdiensten die volgens art 44 van het btw-wetboek zijn vrijgesteld. Wij leveren jou een document af in de vorm van het e-ticket.
Dit e-ticket is voldoende bewijs voor je boekhouding.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Campus Schoonmeersen is heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer door haar ligging vlakbij het station. Wij raden dan ook aan om daar gebruik van te maken om geen parkeermoeilijkheden te ondervinden. Parkeren op de campus is tenslotte voorbehouden voor studenten en personeel. Kom je toch met de wagen, dan is de betaalparking aan het station Gent - Sint Pieters beschikbaar.

Ook zijn er park & ride opties vanuit Flanders expo.

Meer info: https://www.delijn.be/nl/routeplanner/
Kom je met meerdere collega’s of kennissen? Carpoolen is een goede en duurzame keuze!

Annuleren

Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HoGent zich genoodzaakt zien deze workshop te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug.

Restituties kan je alleen aanvragen door in te loggen via je Eventbrite-account onder de rubriek Tickets. Servicekosten van max. 4% + 0.99 euro (afhankelijk van je type ticket) worden afgehouden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sporthal HOGENT Campus Schoonmeersen

Sint-Denijslaan 251

tijdens de bouwwerken bereikbaar via Overwale of Voskenslaan 270

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen