Gratis
5 jaar LITA: IMPACT PARTY

5 jaar LITA: IMPACT PARTY

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grand Hospice

Rue du Grand Hospice 7

1000 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
LITA.co viert haar 5e verjaardag in België en nodigt je uit op een feestelijk evenement rond financiën en impact ondernemerschap!

Over dit evenement

LITA BLAAST 5 KAARSJES UIT! 🎉 👉 Pour français, cliquez ici.

Al 5 jaar zet LITA zich in voor de ontwikkeling van ethische en verantwoorde financiering in België. Al 5 jaar steunen jullie via LITA geëngageerde ondernemers, die hoop brengen en dezelfde ambitie delen: een betere, duurzamere en meer inclusieve toekomst creëren.

In die vijf jaar tijd haalde LITA België bijna 10 miljoen euro op, goed voor de financiering van bijna 60 ondernemingen. En dat dankzij duizenden mensen die voor het eerst een ethische investering in Belgische ondernemingen deden. 5 jaar LITA, dat zijn ook duizenden uren van advies aan ondernemingen en honderden uren in hun RvB om ze op te volgen. En niet te vergeten, het voortdurende pleiten voor ethische financiering en impact ondernemerschap. LITA stond aan de wieg van verschillende grootschalige initiatieven.

Tijd om dit alles uitbundig te vieren! Omdat we ons succes te danken hebben aan de investeerders en ondernemers die ons hun vertrouwen schenken, en aan de partners die met ons samenwerken, willen we jullie graag samenbrengen.

Ter gelegenheid van onze vijfde verjaardag nodigen we je graag uit voor een hartverwarmend evenement: onze Garden Party, een groot feest volledig in het teken van positieve impact!

📅 Op het programma: kom de pitches, informatiesessies en conferenties ontdekken en ontmoet onze talrijke geëngageerde ondernemers. Dit evenement is vooral een namiddag en avond vol inspiratie en actie rond projecten met een sterke ecologische en maatschappelijke impact. Dé gelegenheid bij uitstek voor elke investeerder, aandeelhouder, coöperant, particulier, ondernemer of gewoon nieuwsgierige om projecten te ontdekken die de wereld van morgen vorm zullen geven.

TIJDSCHEMA:

🕐 14u30 – 18u00: Tuin van oplossingen

Een tuin vol ondernemers, spelers in ondernemerschap en financiële actoren in de vorm van discussietafels, stands, demonstraties, debatten...

✍️ Schrijf je in voor de discussietafels die je interesseren, boeiende gesprekken gegarandeerd!

De verschillende project in het Grand Hospice zullen ook hun deuren openen voor het grote publiek. En er is een petanquebaan beschikbaar (vergeet je petanqueballen niet). Neem je zonnebril mee 🌞

Afbeelding van 5 jaar LITA: IMPACT PARTY

🕐 17u-17u45: signeersessie met Eva Sadoun, voor haar boek "Une Economie à Nous".

Afbeelding van 5 jaar LITA: IMPACT PARTY

🕐 18u-20u: LITA avondsessie: Getuigenissen, speakers/debatten, pitches en kaarsjes uitblazen 🥂 het hele LITA-team verwelkomt je voor een kwaliteitsvolle avondsessie.

Debat: Bruno Colmant is een gerenommeerd econoom die reeds verschillende regeringen en bedrijfsleiders adviseerde. Hij was o.a. CEO en Head of Private Banking van de bank Degroof Petercam. Hij zal het podium delen met Philippe van Parijs, een econoom en filosoof die pleit voor een rechtvaardige economie. Samen zullen ze het hebben over de economie van morgen, debatteren over economische impactuitdagingen en de vragen van Eva Sadoun en het publiek beantwoorden.

De debatten worden gevolgd door pitches van ondernemers die fondsen werven. Ontmoet ze daarna op de Garden Party.

Afbeelding van 5 jaar LITA: IMPACT PARTY

🕐20u : Garden Party

Groot tuinfeest en networking onder de lampionnetjes van het Grand Hospice.

Afbeelding van 5 jaar LITA: IMPACT PARTY
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grand Hospice

Rue du Grand Hospice 7

1000 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen