The summer of Gen Z

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hangar K

Nelson Mandelaplein 2

8500 Kortrijk

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Heb jij een idee voor een digitaal product voor en door Gen Z’ers.... Maar nog geen tijd gehad om deze verder uit te werken ?

Over dit evenement

Neem dan deze zomer geen verlof en doe mee aan “the summer of GenZ”. Vanuit Hangar K nodigen we teams uit om een digitaal uit te bouwen in het kader van “the summer of Gen Z”. Een idee rond een app om mensen bij elkaar te brengen ? Een platform om je co-reiziger te vinden op wereldreis ? Of gewoon een idee om samen een terras te boeken met vrienden. Dit zijn maar een paar voorbeelden van waar we naar op zoek zijn.

Wat doen we ?

We brengen max. 5 teams bij elkaar in de zomermaanden juli en augustus. Je kan hier tijdens deze twee maanden gratis verblijven en ondersteuning krijgen van diverse coaches (tech, financieel, …)

Hoe ziet dit er uit ?

Je kan pitchen op 1 juli met je fantastisch concept. De avond zelf weet je of je geselecteerd bent of niet. Ben je alleen en zoek je nog teamleden ? Geen probleem. Op 2 juli voorzien we ook een match-making event waar je eventuele teamleden kan ontmoeten om verder een team mee uit te bouwen.

Wie kan meedoen ?

Team van (studenten en studenten-)ondernemers met een digitaal product.

En dan wat ?

Op 3 september ben je er helemaal klaar voor en mag je met je team, je demo pitchen naar investeerders die interesse hebben in digitale producten.

Van 5/7 tot 3/9 (we nemen een break tussen 1 en 15 augustus)

We starten de week met een standup meeting. Net als in een team meeting overlopen we to do van de week en waar je op vastloopt.

Op dinsdag of donderdag nodigen we een expert uit

Wekelijkse pitch rehearsal op vrijdag. Leer van je collega’s en experts wat beter kan aan je pitch. Iedere vrijdag proberen we samen je pitch te perfectioneren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hangar K

Nelson Mandelaplein 2

8500 Kortrijk

Belgium

Kaart bekijken

Organisator Hangar K

Organisator van The summer of Gen Z

Hangar K is een co-creatiehub voor exponentiële groei, waar starters, ondernemers en gevestigde ondernemingen elkaar als partners ondersteunen om hun business level te overstijgen.

Als werkruimte overstijgt Hangar K zichzelf. Het is een gebouw, maar ook een digitaal platform. Het is tegelijk incubator en accelerator, maar ook katalysator en innovator. Competence center én brain center.

Want starters worden er niet alleen uit de startblokken geholpen, maar ook professioneel in tandem gezet met ervaren ondernemers. Gevestigde ondernemingen vinden er de ruimte om samen te werken. Samen formuleren ze concrete antwoorden op de stijgende vraag naar innovatieve toepassingen. Hangar K is een dynamisch concept met een duidelijke missie.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen