The Sisters Of Mercy

16+

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Trix Zaal

Noordersingel 28-30

Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
Deze invloedrijke en legendarische Britse groep kleurde de jaren tachtig met opmerkelijke culthits als 'Temple Of Love' en 'Alice'.

About this Event

"We are a rock'n'roll band. And a pop band. And an industrial groove machine.", zo stellen The Sisters Of Mercy zichzelf voor. De invloedrijke Britse groep werd in 1980 opgericht door Gary Marx en Andrew Eldritch in Leeds. Ze kleurden de jaren tachtig met een opmerkelijke verzameling klassiekers die tot op vandaag een groot publiek weet aan te spreken. 'Body and Soul', 'Temple of Love', 'Alice' en 'No Time To Cry' zijn maar enkele van de culthits uit het indrukwekkende repertoire van de band. Een nieuw album hebben ze al lange tijd niet meer gemaakt, maar concerteren doen ze nog steeds met evenveel enthousiasme als in hun hoogdagen en met hier en daar een nieuwe song.

Op 16 september speelden The Sisters Of Mercy nog onder de schuilnaam Near Meth Experience een exclusieve warm up gig in onze Club. Op 23 september 2020 staan ze volledig ingespeeld in onze grootste concertzaal.

Date and Time

Location

Trix Zaal

Noordersingel 28-30

Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved