Testb(A)ar - ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Venster Acties

Testb(A)ar - ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

TESTBA(A)R MET ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. We presenteren de tussenstand van onze bevraging en reflecteren met jullie op de toekomst.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Bar Oscar 29 Dambruggestraat 2060 Antwerpen Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

TESTBA(A)R MET ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Bottom-up input voor een betere dienstverlening

Hoe houden we de vinger aan de pols van een steeds evoluerende creatieve community? ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. wil als katalysator op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de creatieve sector.

Validatiebureau BUFFL engageert de sector via een onafhankelijk onderzoek waar ze stapsgewijs, met meerdere korte bevragingen en interacties, met jullie samenwerkt aan nieuwe activiteiten voor ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. en de creative community.

Op 21 oktober presenteert BUFFL vanaf 16:00 kort stand van zaken. Direct daarna wordt in een ideation workshop jullie creatief brein aangesproken om samen te werken op de thema’s die er voor de community het mééste uitspringen. Doel: om concrete oplossingen uit te denken. Vanaf 18:00 worden de creatieve concepten voorgelegd aan wie daar mee over wil horen en is er ruimte voor feedback.

Breed bevragen, concreet benaderen en daarna aftoetsen in de community: zo willen we bottom-up de werking van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES verbeteren voor de toekomst!