20 € – 30 €

Symposium Innovatie in de zorg

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Domein De Vesten

6 Kanaalweg

2430 Laakdal

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Prof. dr. Ilja Arts en prof. dr. Koen Kas brengen het boeiend onderwerp innovatie in de zorg. Een symposium voor zorgverleners.

Over dit evenement

Koen Kas en Ilja Arts katapulteren je naar de toekomst van de gezondheidszorg. Maak je klaar voor een ziekenhuis zonder bedden en eentje met een ‘man’s cave’. Voor roboverpleegkundigen en het gebruik van jouw persoonlijke biologische code. Maar vooral voor plezier, engagement, aantrekkelijk design en warm menselijk gedrag.

Daarnaast zijn digitale versies van ons zelf niet langer sciencefiction. Op dit moment worden computermodellen gebouwd waarmee we vooraf kunnen simuleren wat de effecten van een behandeling in een individu zullen zijn. Op 10 januari 2020 krijg je concrete voorbeelden van wetenschappelijk onderzoek naar digital twins waardoor de gezondheidszorg zal veranderen.

Programma

  • 16.00 u. Ontvangst, registratie en accreditatie
  • 16.30 u. Welkomstwoord - dr. Katelijne Valgaeren, hoofdarts Ziekenhuis Geel
  • 16.35 u. Digital twins voor een betere gezondheid - prof. dr. Ilja Arts, directeur wetenschappen, Universiteit Maastricht
  • 17.15 u. When healthcare turns delightful - prof. dr. Koen Kas, gezondheidsfuturoloog, professor moleculaire oncologie UGent
  • 18.25 u. Nawoord - Jan Flament, CEO Ziekenhuis Geel
  • 18.30 u. Receptie en netwerkmoment

Met de steun van

Nieuwjaarsreceptie Ziekenhuis Geel

Wil je vanaf 19 uur aansluiten bij de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Ziekenhuis Geel? Duid dit dan aan tijdens het bestelproces, wanneer je je tickets boekt voor het symposium. Dan regelen wij ineens je inschrijving voor de nieuwjaarsreceptie en hoef je dit niet meer apart te doen.

Als arts van Ziekenhuis Geel krijg je 50% korting op het symposium: je betaalt 10 euro voor het symposium en 10 euro voor het nieuwjaarsfeest, dus 20 euro in totaal. Als medewerker van Ziekenhuis Geel kan je gratis deelnemen aan het symposium (in je vrije uren) en voor 10 euro aan de nieuwjaarsreceptie. Voeg je kortingscode hiervoor in tijdens het bestelproces.

Ben je sponsor? Dan spreken we jouw inschrijving rechtstreeks met jou af.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Domein De Vesten

6 Kanaalweg

2430 Laakdal

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen