Startmoment dakboer

Startmoment dakboer

Venster Acties en details

Uitverkocht

Datum en tijd

Locatie

PAKT

1 Regine Beerplein

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Tuinieren, beleven, bijleren op de grootste dakboerderij van 't stad... Pakt dat je het voelt kriebelen?

Over dit evenement

Jij schreef je in op onze wachtlijst om te starten als dakboer. Grijp je nu kans!

De startmomenten gaan door op PAKT dinsdag 23/8 om 20h en woensdag 24/8 om 13h. We vertrekken stipt, beneden aan het houten podium op het binnenplein. De rondwandeling duurt ongeveer een uurtje. Tijdens het startmoment krijg je alle informatie mee om te kunnen starten als dakboer. Deelname aan het startmoment is verplicht om te kunnen starten als dakboer. Er kunnen maximaal 10 personen inschrijven per startmoment. Jouw mede-dakboer en/of kinderen hoef je niet in te schrijven. Deelname aan het startmoment en de dakklap zijn gratis.

Na het startmoment van woensdag 24/8, kan je optioneel aansluiten op de dakklap van 14h-16h met boer Bram. Tijdens dit gezamenlijke les- en tuiniermoment kan je alvast proeven van wat onze dakboerderij te bieden heeft.

Je beslist uiterlijk tegen donderdag 25 augustus of je van start gaat als dakboer in september.

Let op: dit is zijn de enige startmomenten die we dit jaar nog organiseren. Zijn de startmomenten volzet, dan zal je moeten wachten tot volgend jaar... Indien de startmomenten tegen volgende week niet volzet zijn, dan worden de inschrijvingen opengezet voor het brede publiek. Wil je niet langer op onze wachtlijst staan? Laat het ons zeker weten!

Meer over het dakboer-abonnement.

Delen met vrienden