Gratis
Start-up Essential: Masterclass Business Modelling

Start-up Essential: Masterclass Business Modelling

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dunden

29 Lange Gasthuisstraat

#31

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wil jij bijkomende inzichten en inspiratie over business modellen opdoen? Wil jij als start-up of scale-up je eigen business model onder de

Over dit evenement

Achter elk goed idee schuilt een nog beter business model.

Achter elk goed idee schuilt een nog beter business model. Zoniet dreigt je idee verloren te gaan omdat het niet levensvatbaar is. 'Viability' is één van de elementen waarom veel projecten falen in de opschalingsfase. Het is enorm belangrijk voor elke ondernemer om genoeg stil te staan bij je eigen business model.

Masterclass

In deze workshop gaan we een stap verder dan de basis. We verdiepen ons in de verschillende onderdelen met specifieke focus op healthcare, we bespreken succesvolle business modellen en bekijken waarom op het eerste zicht een goed business plan het toch niet goed doet. En we nemen jouw business model onder de loep.

Start-up Essential Series

Deze workshop maakt deel uit van onze Start-up Essential Series. Een reeks van fysieke workshops met een brede waaier aan topics specifiek voor start-ups en scale-ups. Deze workshops vinden plaats op onze drie locaties en bieden we gratis aan voor alle innovatoren in healthcare.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dunden

29 Lange Gasthuisstraat

#31

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen