Meerdere data

Speels Verbinden

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Behoefte aan wat plezier en verbinding? Kom dan mee spelen! Meer info: https://www.eventbrite.be/e/speels-verbinden-tickets-130492690149

Over dit evenement

We kunnen allemaal wat licht, verbondenheid en speelsheid gebruiken in deze moeilijke, donkere en eenzame tijden. Daarom organiseer ik (sinds november) Speels Verbinden. Online samen ontspannen 'zot' doen, spelen, lachen en plezier maken met speelse online activiteiten.

Want niets werkt meer verbindend dan samen spelen. Je hoeft elkaar niet te kennen, je hoeft zelfs niets te vertellen tegen elkaar om samen de verbinding van spel en plezier te ervaren. En mogelijk levert het je ook nog een inzicht op.

Ik nodig het kind in jou uit om mee te komen spelen. Elke eerste maandag van 19u30 tot (plm) 20u30. Daags voor de sessie waarvoor je inschrijft krijg je een mail met de link.

*Deze sessies zijn absoluut gratis. Maar voor wie een bijdrage wil leveren aan een betere wereld kan dat doen door Speels Verbinden financieel te steunen. Zo kan ik Speels Verbinden gratis aanbieden aan groepen die het echt hard nodig hebben. Tijdens deze periode focus ik mij op jongeren. Vraag het gerust als je hierover meer wil weten. Wil je meer bijdragen? Dat kan. Neem dan contact met mij op. Vanaf 40€ kan je een factuur ontvangen.

**Op vraag van organisaties kom ik een sessie tussen 15 minuten en 1,5 uur begeleiden om een online vergadering of bijeenkomst te verlichten met wat speelse ontspanning en verbinding. Mail me op ann@andersom.be voor meer info.

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator AndersOm

Organisator van Speels Verbinden

AndersOm is gespecialiseerd in creatieve, ervaringsgerichte en activerende benaderingen van leren en veranderen. Met behulp van: interactief (bedrijfs)theater, terugspeeltheater, participatieve theatermethodieken, toegepaste improvisatie en andere actiegerichte methodieken ontwikkelt AndersOm sinds 2009 beklijvende trajecten voor persoonlijke groei, organisatieontwikkeling en maatschappelijke verandering.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen