55 €

Speakers Class

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Huyze De Baere

64 Noordstraat

9990 Maldegem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Speakers Class by JCI Damme

Over dit evenement

Tijdens de sessies van Speakers Class nodigt JCI Damme V.Z.W. ondernemers of andere leidersfiguren uit om hun verhaal te brengen en zo jonge mensen te inspireren om ook initiatief te nemen of zich te wapenen tegen onvoorziene omstandigheden.

Kostprijs: € 55,00

- Uitgebreid aperitief

- Verzorgd voorgerecht

- Hoofdgerecht met repasse

- Dessert

- Koffie met zoetigheden

22 oktober 2019 : Peter Callant - CEO Callant Verzekeringen

Door velen gekend als de ex-voorzitter van KV Oostende, maar Callant heeft veel meer te vertellen dan dat. Begonnen als boekhouder / verzekeringsmakelaar en gegroeid naar een grote, gekende verzekeringsgroep is dit een zakenman met een sterk verhaal. Hij noemt zichzelf de Sportiefste Makelaar en dat zou zomaar eens kunnen gezien zijn link in diverse sportdisciplines. Wij kijken alvast uit naar de visie van deze toch zeer ondernemende man.

18 februari 2020 : Tim Berckmoes - CEO ABC Motoren

Een misschien wat minder klinkende naam deze keer, maar een verhaal om van te smullen. Tim Berckmoes is CEO van ABC Motoren in Gent, een bedrijf dat al meer dan 100 jaar dieselmotoren produceert voor onder andere de scheepvaart en het spoorverkeer. Maakindustrie in België dus. Of hoe je als Belgische producent kunt opboksen tegen het grote geweld uit Zuid-Korea en tegelijkertijd continu uitgedaagd wordt door een steeds strengere milieuwetgeving.

28 april 2020 : Tom Willemen - CEO Willemen Groep

De kiemen van Willemen Groep liggen 7 generaties terug, als metsersbedrijf te Mechelen. Door de generaties heen wordt ondernemerschap hoog in het vaandel gehouden en mede dankzij verschillende samenwerkingen, fusies, hervormingen en overnames groeide het familiebedrijf uit tot één van de grootste bouwgroepen in België en biedt het werk aan zo'n 2300 personeelsleden. Een klinkende naam in de bouwsector dus en een boeiend verhaal hoe Willemen als familiebedrijf een wereldwijde speler geworden is.

OPGELET NIEUWE DATUM: 23 juni 2020 : Michel Moortgat - CEO Duvel-Moortgat

Een naam die voor weinigen voorgesteld dient te worden. En mocht de naam geen belletje doen rinkelen, dan wel hun vlagschip: Duvel. Inderdaad, Michel Moortgat is CEO van brouwerij Duvel-Moortgat, dat u heel zeker kent van het gebouw langs de A12 met de bekende slogan “Ssst, hier rijpt den Duvel” en u dan heel waarschijnlijk het water in de mond krijgt. Maar brouwerij Duvel-Moortgat is meer dan Duvel alleen. Het bezit ook nog eens 12 andere bekende en minder bekendere merken. Het verhaal dus van een familiebedrijf dat met passie zorg draagt voor de eigen tradities, maar anderzijds ook creatief en pionierend uit de hoek dient te komen in een voortdurend veranderende brouwerswereld.

Delen met vrienden

Locatie

Huyze De Baere

64 Noordstraat

9990 Maldegem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen