Gratis

Social Selling op LinkedIn? Gratis webinar!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Bereik meer leads of bereik je sales targets dankzij onze Summer Course over social selling op LinkedIn!

Over dit evenement

Iedereen weet ondertussen dat sociale media gebruikt worden in het aankoopproces. Als grootste zakelijke netwerk is LinkedIn niet meer weg te denken uit het salesproces. Echter, sommige salesmensen passen social selling té weinig toe of kennen LinkedIn onvoldoende om meer leads te genereren of sneller hun targets te halen.

In dit gratis webinar ontdek je een paar proactieve manieren die je nooit eerder verteld werden. Geen ‘1 day hitwonders’, maar een krachtige salesmachine die op gang komt. Dé aanleiding om LinkedIn dagelijks in te zetten, zelfs upgraden te overwegen, maar vooral om meer salesgesprekken te boeken. Daar draait het toch om in sales, niet?


		Afbeelding van Social Selling op LinkedIn? Gratis webinar!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator UQALIFY

Organisator van Social Selling op LinkedIn? Gratis webinar!

Leren & opleidingen evolueren mee met onze mobiele levensstijl. Door het creëren van gepersonaliseerde microlearning cursussen en social learning gemeenschappen die niet alleen leuker zijn, maar die ook passen in drukke werkschema's, ligt het niveau van engagement ingrijpend hoger!

Maak nu de stap om een learning community op te bouwen met een ecosysteem waarin kennis wordt gedeeld en het potentieel van elke werknemer wordt benut.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen