Gratis

Slotevent Project RAVE

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BROEI

1 Geraard de Duivelstraat

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
We nodigen jullie vol trots en enthousiasme uit om op 19 juni in Broei samen met ons Project RAVE in stijl af te sluiten!

Over dit evenement

De eerste editie van project RAVE zit er bijna op!🎊🚀

De afgelopen 2 maanden hebben negen echte RAVERS in the making enorm veel geleerd én gedaan rond duurzame steden en gemeenten, gezondheid en welzijn, en klimaatactie. Het doel: zelf actie leren ondernemen voor een betere toekomst.👊

We nodigen jullie dan ook vol trots en enthousiasme uit om op 19 juni samen met ons Project RAVE af te sluiten!

We beginnen de avond met een inspirerende trip naar het Gent van de toekomst volgens Steven Vromman (Low Impact Man), daarna laten we onze RAVERS zelf aan het woord: Ze vertellen over hun lessons learned en delen tips en tricks

en inspiratie voor andere would-be changemakers. We eindigen de avond met een drankje en een babbel. Dit alles gieten we in een gezellig samenzijn in het sfeervolle en creatieve Broei.

Welkom dus tussen 16u en 19u om te proeven van het traject van onze 9 veranderaars!

______________________________________

Het programma:

16u00 Welkom

16u15 Introductie

16u30 Gastpreker Steven Vromman met "Van Gent naar BeterGent"

17u00 RAVERS aan het woord 🚀

18u00 drankje 🥂 en een warme babbel met de RAVERS of met elkaar.

______________________________________

Van Gent naar BeterGent.

Een toekomstbeeld uit 2050.

Stel je voor. Een stadsregio die volop kiest voor rechtvaardige transitie. Een stad met droomkwekerijen en lintbebossing, hitte-tapijten en katrolwoningen. Een inclusieve stad met een andere economie, veerkrachtige burgers en veel natuur. Steven Vromman (Low Impact Man) brengt een visionair en aanstekelijk beeld van de hoe de wereld er uit kan zien, gebaseerd op zijn roman ‘Amor Mundi’.

____________________________________

Corona maatregelen

Alles verloopt natuurlijk op een corona-proof manier. We gaan er van uit dat tegen 19 juni we binnen samen mogen komen met maximaal 75 procent van de capaciteit van de zaal. Eventuele veranderingen op basis van de uiteindelijke regels zullen worden meegedeeld van zodra we de laatste updates hebben gekregen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BROEI

1 Geraard de Duivelstraat

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Act4Change

Organisator van Slotevent Project RAVE

Act4Change brengt jongeren samen om te bloeien als toekomstige veranderaars van een ecologisch, sociaal en economisch duurzame wereld. We leren van elkaar en organiseren activiteiten waarmee we onze competenties versterken en talenten ontwikkelen om in te zetten op een duurzamere wereld.

Wij zijn een innovatieve vereniging, door jonge vrijwilligers gedreven en professioneel ondersteund. Door niet-formele educatieve en transformatieve leermethoden te combineren faciliteren we jonge mensen in hun leerproces om makers te worden van een duurzame maatschappij.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen